Adobe Stock: 4K videók már felár nélkül

2024-02-20 09:30
Az Adobe Stock 4K videók mostantól alapvetésnek számítanak majd, hiszen az Adobe minden előfizetésben 4K videókat kínál Full HD áron.

Az Adobe Stock mostantól minden előfizetésben 4K videót kínál HD áron. Így emelhetek a kreatív tartalmaid minőségét a költségek növelése nélkül

Eljött a 4K korszak! Páratlan tisztaságával és részletgazdagságával a 4K vált az új standarddá vizuálisan vezérelt világunkban. A 4K Adobe Stock videó könyvtár több, mint 15 millió stock videót tartalmaz, így akár közösségi média posztot készítesz, akár prezentációt tervezel, vagy felvételeket integrálsz egy filmbe, az Adobe Stock-on biztosan megtalálod azokat a videókat, amelyek a szükséges mélységet, részletességet és sokszínűséget kínálják alkotásaidhoz.

adobe stock 4k
adobe stock 4k

Ezzel az új kínálattal olyan módon zoomolhatsz, vághatsz és manipulálhatsz felvételeket, amit a HD egyszerűen nem képes kezelni, anélkül hogy a minőségromlás ne lenne látványos.

adobe stock 4k

Az 4K előnyei közé tartozik a kép tisztasága és részletessége, az utómunka rugalmassága, a jövőbiztos tartalom és a kiváló minőségű, magával ragadó felhasználó-élmény.

adobe stock 4k

Az Adobe Stockban 4K-s felbontású videó- és dizájn sablonokhoz, vektoros rajzokhoz, valamint számos más grafikai elemhez férhetsz hozzá egy helyen. Mindezt egy helyen, és könnyen elérhető az Adobe Creative Cloud alkalmazásokból.

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram