Corel

  Kiváló minőségű grafikus és kreatív szoftverek gyártója 1989 óta.

  Árakhoz kattintson ide A Corel VideoStudio Pro X10 egy teljesen új szintre emeli az otthoni videószerkesztés minőségét.
  Árakhoz kattintson ide A Corel VideoStudio Pro X9 egy teljesen új szintre emeli az otthoni videószerkesztés minőségét.
  Árakhoz kattintson ide A CorelDRAW Graphics Suite X8 – Small Business Edition egy könnyen használható grafikai programcsomag,  intuitív eszköztárral rendelkezik a kiadványok, az illusztrációk és a képek szerkesztéséhez. A CorelDRAW Graphics Suite X8 ezen kiadása összesen három licenszet tartalmaz, így ideális befektetés minden kisvállalkozás részére, ahol mindennapos a kreatív munka.  
  Árakhoz kattintson ide A CorelDRAW Graphics Suite 2017 minden olyan eszközt tartalmaz, mellyel erősíthetjük a vizuális kommunikációnkat.
  Árakhoz kattintson ide A CorelDRAW Graphics Suite X8 minden olyan eszközt tartalmaz, mellyel erősíthetjük a vizuális kommunikációnkat.
  Árakhoz kattintson ide A CorelDRAW Graphics Suite X6 Special Edition minden olyan eszközt tartalmaz, mellyel erősíthetjük a vizuális kommunikációnkat.
  Árakhoz kattintson ide A Corel VideoStudio Ultimate X10 egy teljesen új szintre emeli az otthoni videószerkesztés minőségét.
  Árakhoz kattintson ide A Corel VideoStudio Ultimate X9.5 egy teljesen új szintre emeli az otthoni videószerkesztés minőségét.
  Árakhoz kattintson ide Valósítsuk meg az elképzeléseinket egy nagy teljesítményű videó szerkesztő szoftverrel. A Pinnacle Studio 20 Plus lehetővé teszi a HD és a 3D-s anyagok szerkesztését egy többsávos felületen, több mint 1800 2D/3D effektussal rendelkezik, és ideális eszköze a hanganyagok szerkesztésének is.
  Árakhoz kattintson ide Dolgozzunk bármilyen stílusban, bármilyen projekten a Pinnacle Studio 20 Ultimate videószerkesztő szoftver erejére és kreativitására mindig számíthatunk. A professzionális végeredmény elérésében segít a precíz szerkesztés, a 4K-s formátumok kezelése, a 3D-s technológiák támogatása, és a kifinomult hangszerkesztő eszközpark.
  Árakhoz kattintson ide Készítsünk olyan filmeket, melyekkel lenyűgözhetjük az ismerőseinket! A Pinnacle Studio 20 nem csupán egy professzionális videó-szerkesztő, de egyben a kreatív lehetőségek végtelen tárháza is.
  Árakhoz kattintson ide A Corel Painter 2017 a világ vezető digitális festészeti szoftvere.
  Árakhoz kattintson ide Élvezzük a PaintShop Pro X9 Ultimate által kínált végtelen szabadságot, és készítsük el életünk legjobb képeit!
  Árakhoz kattintson ide Élvezzük a PaintShop Pro X9 által kínált végtelen szabadságot, és készítsük el életünk legjobb képeit!
  Árakhoz kattintson ide A Painter Essentials 5 a világ egyik legjobb grafikus és illusztrátor szoftvere, a Corel Painter alapján készült.
  Árakhoz kattintson ide A CorelDRAW Technical Suite X7 minden olyan eszközt tartalmaz, amellyel erősíthetjük vizuális kommunikációnkat.
  Árakhoz kattintson ide A WinZip Pro automatikus adatmentési funkciói segítenek az adatvesztés elkerülésében, így egy új szintre emelik tömörítést. Biztonsági mentést készíthetünk a desktopróbl, a dokumentumokról, a képekről és az e-mailekről, így soha nem fogunk elveszíteni semmit.
  Árakhoz kattintson ide A CorelCAD egy nagy teljesítményű DWG kompatibilis tervezőszoftver, az átlagos CAD szoftvereknél jóval előnyösebb árfekvésben. A könnyebb együttműködés érdekében a file-okat DWG formátumban nyissuk meg és mentsük el.
  Árakhoz kattintson ide A CorelCAD egy nagy teljesítményű DWG kompatibilis tervezőszoftver, az átlagos CAD szoftvereknél jóval előnyösebb árfekvésben. A könnyebb együttműködés érdekében a file-okat DWG formátumban nyissuk meg és mentsük el.
  Árakhoz kattintson ide Táblázatunkból megtudhatja, hogy az egyes verziók mely főbb funkciókkal rendelkeznek, illetve hogy milyen újdonságokkal szolgál a legújabb CorelDRAW Graphics Suite.