Corel CorelDRAW Graphics Suite 2024

Grafikus csomag profi felhasználóknak

Árakhoz kattintson ide

ÁTTEKINTÉS

Lobbantsa lángra kreativitása tüzét professzionális grafikai szoftverrel – amely feladata elvégzéséhez készült. A CorelDRAW Graphics Suite egyszerűsíti a tervezés folyamatát, így gyorsabban eljut a „hűha” érzésig, a minőség feláldozása nélkül.

Egy bámulatba ejtő grafikai terv a felfedezés és ismétlés eredménye, de nem szükségszerű, hogy csalódásokkal kísért próbálkozásokkal járjon együtt. A CorelDRAW® Graphics Suite egyszerűsíti a tervezés folyamatát, így gyorsabban eljut a „hűha” érzésig, a minőség feláldozása nélkül. Az új perspektivaeszköz felgyorsítják a projektek beállítását és létrehozását, így jobban összpontosíthat az illesztrálásra.

Többoldalas dokumentumok esetén a CorelDRAW új, rugalmas tervezési területe egy nézetben képes kezelni az oldalak és munkák tervezési, kezelési és exportálási oldalait és kellékeit, ami szárnyakat ad hatékonyságának. A Replace Colors (Színcsere) eszköz és az újraálmodott Corel PHOTO-PAINT™ módosítási munkafolyamat formájában korszerű fényképszerkesztő eszközöket adhat tervezési eszközkészletéhez. Egyetlen tervezési folyamat sem teljes véleményezési fázis nélkül, és a CorelDRAW következő generációs együttműködési eszközei ebben tűnnek ki igazán, mivel minden résztvevő való időben közös információval rendelkezhet.

Egy valóban többplatformos felület segítségével a Windowson, Macen, weben, iPaden és mobileszközökön is használható CorelDRAW az Ön professzionális grafikai tervezőszoftvere, amellyel észbontó eredményeket érhet el könnyedén.

A CorelDRAW Graphics Suite az alábbi összetevőket tartalmazza.

CorelDRAW®CorelDRAW A CorelDRAW számos innovatív és hatékony eszközt tartalmaz a grafikai munkák megalkotásához, beleértve szimmetrikus rajzolási módot, árnyékolást, bittérképes perspektívát és WordPress publikálást.
Corel PHOTO-PAINT™Corel PHOTO-PAINT A Corel PHOTO-PAINT nagy teljesítményű fotószerkesztési eszköztárával a legtöbbet hozhatjuk ki a fotóinkból.
Corel® Font ManagerCorel Font Manager Az intuitív Corel Font Manager-rel könnyedén rendezhetjük és menedzselhetjük a rendelkezésre álló betűkészleteket, és telepítés nélkül használhatjuk a kedvenc fontjainkat.
CorelDRAW 2020 - TidBITSPowerTRACE A CorelDRAW részét képező segédprogram a mesterséges intelligencia bevonásával képes a bitmap alapú képeket kiváló minőségű vektoros formátumba átalakítani. (A CorelDRAW szoftver része.)
CorelDRAW.app™CorelDRAW.app A CorelDRAW.app segítségével visszajelzéseket kaphatunk az ügyfelektől, és távoli elérést kapunk a készülő munkáinkhoz. Az app rendelkezik egy kifejezetten az iPad felhasználók részére készített verzióval is. (Csak előfizetéssel.)
CAPTURE™CAPTURE A Corel CAPTURE segítségével bármit „lefényképezhetünk”, ami a képernyőnkön megjelenik. (Kizárólag a Windows verzióban.)
AfterShot 3 HDR™AfterShot HDR A Corel AfterShot HDR kiegészítővel jelentős mértékben javíthatunk a fotográfiák megjelenésén.

A csomag részét képzik még az alábbi tartalmak is.

 • 7000 clipart, kép és jármű sablon
 • 1000 nagy felbontású digitális fotó
 • Több mint 1000 betűkészlet
 • Több mint 200 professzionális sablon előfizetőknek
 • Több mint 600 vektoros és bittérképes kép
 • Több mint 4000 ipari szabvány szimbólum
 • Integrált hozzáférés a Pantone Colore könyvtárakhoz további költségek nélkül

Megjegyzés: Az együttműködési funkciók kizárólag csak egy CorelDRAW Graphics Suite-előfizetéssel, karbantartást magában foglaló licenccel, illetve egy örökös licencet tartalmazó további vásárlási csomaggal rendelkező ügyfeleknek érhetők el.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 12 vagy újabb
ProcesszorTöbbmagos Intel vagy Apple M1 processzor
Memória8 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x800
Egyéb
 • Böngésző
 • Internet kapcsolat a regisztrációhoz
 • OpenCL 1.2 kompatibilis VGA legalább 3 GB VRAM-mal

Windows:

RendszerWindows 10 vagy 11 (64 bit)
ProcesszorIntel Core i3/5/7/9 vagy AMD Ryzen 3/5/7/9/Threadripper, EPYC
Memória8 GB
Tárhely5,5 GB
Képernyő1280x720
Egyéb
 • Böngésző
 • Internet kapcsolat a regisztrációhoz
 • OpenCL 1.2 kompatibilis VGA legalább 3 GB VRAM-mal

FUNKCIÓK

Painterly Brush A Festői ecset eszköz mostantól az egyes számú eszköz a Művészi média eszközcsoportban. Aktiválásakor a tulajdonságsávban megjelenik az Ecsetválasztó, amely több tucat ecsetet sorol fel több kategóriában. Minden kategória kibontható és összecsukható.

Távoli betűkészletek Közvetlen hozzáférés több mint 1400 Google Fonts családhoz és a CorelDRAW betűtípus-listájából származó betűkészlethez.

Roncsolásmentes munkafolyamatok A bittérképes effekt hozzáadása az Effektek menüből mostantól automatikusan megnyitja a Tulajdonságok dokkoló/ellenőrző FX lapját. Itt elérheti az összes eszközt és beállítást ezekhez a nem romboló hatásokhoz, a gyors, valós idejű beállításokhoz és a végtelen kísérletezéshez.

LiveSketch eszköz Skicceljünk és tervezzünk egy időben! A legújabb technológiai fejlesztéseken alapuló LiveSketch nevű eszköz forradalmasítja az eddigi munkafolyamatokat. A szabadkezes rajzokból azonnal képes vektoros képeket előállítani az érintőképernyős eszközökön.

Gyorsabb képszerkesztés Elképesztően kreatívak lehetünk az új, rombolásmentesen egymásra rakható beállítási előbeállításokkal és a teljesen átalakított Adjustments dokkolóval, amely akár 10-szer gyorsabb, mint korábban. Használjuk ki a gyakran használt képszerkesztési funkciók számos, a felhasználók által inspirált fejlesztését, valamint az új eszközökkel, gyorsbillentyűkkel és parancsokkal frissített Adjust menüt.

Szimmetrikus rajzolási mód Szimmetrikus formák széles választékát hozhatjuk létre az egyszerű objektumoktól az összetett kaleidoszkóp hatásokig, úgy hogy a végleges forma alakulását végig követhetjük, a produktivitásunk pedig nagy mértékben fog megnőni az időigényes munkafolyamatok automatizálásával.

Fejlettebb vektoros előnézetek, csomópontok és kezelők Az objektumok és az effektek kezelése sokkal hatékonyabb lett a fejlettebb előnézeti képeknek, csomópontoknak és kezelőknek köszönhetően, melyek nem hagyják, hogy elvesszünk a munkánk háttérszíneiben.

Az együttműködés új eszközei Úgy tarthatják a kapcsolatot a kollégák az ügyfelekkel, mint eddig soha. A készülő munkák felülvizsgálata mostantól a felhőben is megtörténhet a CorelDRAW.app weboldalán keresztül. Megtekintés, jegyzetelés és kommentálás egy modern, webes felhasználói felületen.

Perspektivikus rajz Ezzel az új funkcióval minden eddiginél hatékonyabban és gyorsabban dolgozhatunk a perspektivikus projekteken, anélkül, hogy bonyolult rácsokat kellene felállítanunk. Az intuitív kamera rendszer segítségével könnyedén helyezhetjük el a térben a szükséges objektumokat és pontosan beállíthatjuk a néző pozícióját. A szabadon módosítható presetekkel a Perspective Drawing eszköz bármilyen projekthez vagy munkastílushoz jól illeszkedik. Könnyedén létrehozhatunk akár több perspektívacsoportot is, egyedi perspektívamezőkkel ugyanazon az oldalon vagy dokumentumon belül úgy, hogy mindegyiknek megvan a maga egyedi perspektívamezeje.

Nem destruktív effektek A bittérképes és a vektoros képeken alkalmazott effektek nem módosítják az eredeti képet vagy objektumot a CorelDRAW-ban, így szabadon kísérletezhetünk és kedvünk szerint módosíthatjuk a beállításokat.

Optimalizált tanulási élmény Személyre szabott tanulási tartalmakat találunk az új Tanulás dokkolóban, és online kereshetünk tartalmakat alkotás közben a Felfedezés lapon. A személyre szabott oktatást lehetővé tevő optimalizálásoknak köszönhetően hamarabb leszünk sikeres anélkül, hogy el kellene hagynunk a CorelDRAW programot az eszközök és technikák felfrissítéséhez.

Digitális tartalomkezelő A modern és intuitív felhasználói felületen könnyedén kereshetünk képek, minták, betűkészletek és egyéb alkotóelemek után. A CONNECT segítségével pedig pillanatok alatt megtalálhatunk egy-egy vektoros vagy raszteres képet.

SharePoint integráció A Microsoft SharePoint-hoz való kapcsolódással még több lehetőségünk nyílik a szorosabb csapatmunkára és a tartalmak megosztására.

Find and Replace dokkoló Az új Find and Replace dokkolóval gyorsabban módosíthatjuk egy rajz elemeinek a tulajdonságait, mint korábban bármikor.

Modern sablonok A rendelkezésre álló, korszerű sablonokkal professzionális eredményeket érhetünk el. A gyári sablonokat természetesen szabadon módosíthatjuk az igények szerint.

Csomópontok rendezése és szétosztása A csomópontok rendezése és szétosztása történhet kijelöléssel a legközelebbi rács vonallal vagy egy meghatározott ponttal. A csomópontok szétosztása pont olyan egyszerű, mint az egyforma méretű területek kialakítása kettő között horizontálisan vagy vertikálisan.

Többoldalas nézet A többoldalas nézet segítségével felgyorsíthatjuk a munkafolyamatokat és párhuzamosan dolgozhatunk egy dokumentum összes oldalán. A Többoldalas nézet többféle megjelenítési módot is kínál a felhasználóknak. Az olyan rögzített sorrendű kiadványok oldalait - mint például a brosúrák, könyvek vagy magazinok - rendezhetjük oszlopba, sorba vagy rácsba is akár. A Custom mode segítségével szabadon rendezhetjük egy kiadvány összetartozó elemeit, amelyek egyébként nem kötődnek egymáshoz közvetlenül. Bármilyen módszert is használjunk, könnyedén mozgathatjuk az objektumokat az oldalak között, megváltoztathatjuk az oldalak méreteit és számos előre beállított elrendezést alkalmazhatunk.

Kiemelkedő interaktív csúszkák Dolgozzunk könnyedén a kitöltésekkel, az átlátszósággal, a keverési módokkal, árnyékokkal és kontúrokkal a megújult interaktív csúszkáknak köszönhetően.

Ügyfelek által inspirált funkciók Számos új és fejlett funkciót köszönhetünk a hűséges felhasználóktól érkezett közvetlen javaslatoknak, az időtakarékos Többoldalas nézettől és az Oldalak javításoktól kezdve az értékes képszerkesztési és exportálási fejlesztésekig. Járuljunk hozzá a CorelDRAW Graphics Suite tervezéséhez és fejlesztéséhez azáltal, hogy ötleteket küldünk.

Személyre szabható csomópontok  A CorelDRAW egyszerűbbé teszi a görbék és az objektumok megformázást azzal, hogy egyedi formát rendelhetünk az egyes csomópont típusokhoz, így jóval könnyebben igazodhatunk el az összetett projekteken belül.

Fotók interaktív kiegyenesítése A ferde képek kiegyenesítése történhet interaktívan is a rendelkezésre álló vezetővonal segítségével vagy a forgatási szög megadásával. Az összes opció könnyedén elérhető, így nem kétséges, hogy pár perc elég a tökéletes eredményhez.

PhotoCocktail Készítsünk lenyűgöző fotómontázsokat! A mozaik alapja lehet bármilyen vektoros grafika vagy fotó, ami alapján elkészül a kép a kiválasztott fotógaléria elemeiből.

Érintőképernyőbarát felhasználói felület A Tablet üzemmód leegyszerűsíti a stylus és az érintés alapú vezérlést. A Touch munkaterület maximalizálja a rajzfelület méretét, mégpedig oly módon, hogy csak a leggyakrabban használt eszközöket és parancsokat jeleníti meg. A nagyítást és a panoráma beállítását pedig egyszerű kézmozdulatokkal is elvégezhetjük.

Jobb stylus támogatás A natív Microsoft Surface támogatásnak és a kifinomultabb stylus kezelésnek hála sokkal gördülékenyebb a munka és jobb eredmények érhetőek el. Az áttervezett felhasználói felület azonnali hozzáférést kínál a leggyakrabban használt eszközökhöz és beállításokhoz. A CorelDRAW Graphics Suite teljes körű támogatást ad a stylusszal való munkához.

Több eszköz exportálása Egyedi listákat hozhatunk létre az exportálásra szánt eszközökből. Az export funkció felhasználói felülete számos rugalmas és időtakarékos funkciót tartalmaz az oldalak és az objektumok egységes kezeléséhez. Az oldalakat és az objektumokat szabványos formátumokban exportálhatjuk, így például akár PDF-ben is. Ugyanazt az elemet egyszerre több különböző kimeneti beállítással is exportálhatjuk, de arra is lehetőség van, hogy több elemet exportáljunk egyszerre ugyanazokkal a beállításokkal.

Örökölt munkaterületek importálása Gond nélkül importálhatjuk a CorelDRAW és a Corel PHOTO-PAINT korábbi verzióiban létrehozott felhasználói felületeket. Lehetőségünk van arra is, hogy kihagyjunk elemeket a korábban elmentett felületekből, vagy újakat adjunk hozzájuk.

Impact eszköz Tegyük még izgalmasabbá a készülő grafikákat az Impact eszközzel, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy a mozgás érzetét adja egy-egy elemhez vagy a fókuszba helyezze azt. A létrehozott effektek non-destruktív, szabadon módosítható vektoros objektumok, amiket a többi eszközzel tovább szerkeszthetünk.

Microsoft Surface Dial támogatás A CorelDRAW Graphics Suite natív támogatást biztosít a Microsoft Surface Dial-hoz Windows 10 alatt. A CorelDRAW és a Corel PHOTO-PAINT kezelése így az egyik legnagyszerűbb és legeredetibb élmény a modern PC-s világban.

Áttervezett felhasználói felület Egy megújult és letisztult eszköztár áll a rendelkezésünkre a még természetesebb munkafolyamatok kialakítása érdekében. Az eszközök ott és akkor állnak a rendelkezésünkre, amikor szükségünk van rájuk.

64 bites támogatás: a natív 64 bites támogatásnak hála, sokkal kényelmesebben és hatékonyabban dolgozhatunk a nagy méretű képekkel és fájlokkal.

Élő megjegyzések Az élő megjegyzések funkció lehetővé teszi, hogy a résztvevők egy időben egyszerre vehessenek részt egy adott projekten. A résztvevők megjegyzéseket és kiegészítéseket fűzhetnek egy dokumentumhoz a CorelDRAW.app-ban, amik azonnal megjelennek a CorelDRAW 2021 felületén is.

Multi-monitor, 4K és Real-Time Stylus támogatás Használjuk ki a több monitor és a 4K felbontás előnyeit a megújult CorelDRAW-ban. Dolgozzunk gyorsan és hatékonyan a Windows Real-Time Stylus kompatibilis tabletekkel, például a Microsoft Surface-szel vagy a Wacom tablet készülékeivel.

Perspektíva effektus A bittérképes és a vektoros képekre alkalmazott perspektíva effekttel megteremthetjük a távolság és a mélység illúzióját. Ezzel az ügyes kis eszközzel sikeresen mutathatjuk be alkotásainkat úgy, mintha azok valódi környezetben lennének.

Corel Font Manager Az új Corel Font Manager-rel nem jelenthet problémát a betűkészletek áttekintése, kezelése és rendszerezése. Egyszerűen menedzselhetjük a betűkészleteket és font kollekciókat, és telepítés nélkül is használhatunk fontokat. Legyen szó grafikai designról, kiadványszerkesztésről vagy illusztrációkról, a Font Manager minden területen megállja a helyét.

Objektumok megmutatása A Corel hallgat a felhasználókra, és teljesíti a kéréseiket! A CorelDRAW felhasználók visszajelzései alapján számos új funkció került a CoreldDRAW legújabb verziójába. Az összetett munkák kezelését könnyíti meg az új Hide and Show Objects funkció, amivel egy layeren belül is kijelölhetjük azt, hogy mely objektumokat szeretnénk megjeleníteni. Nem kell ki vagy bekapcsolni a teljes layert.

Block Shadow eszköz Tömör vektoros árnyékokat adhatunk az egyes objektumokhoz és szövegekhez ezzel az interaktív funkcióval, gyorsabbá téve a munkát. Ezzel az eszközzel már csak azért is hatékonyabban dolgozhatunk, mert kevesebb vonalat és csomópontot hoz létre az árnyékokban.

Görbék másolása A Copy Curve Segments segítségével másolhatunk, beilleszthetünk vagy duplikálhatunk meglévő görbéket, így ezeket több különböző projektben is felhasználhatjuk.

Irányítópult A CorelDRAW 2021 és a CorelDRAW.app irányítópultja egyben az együttműködés felülete is. Rajta keresztül hozzáférhetünk az összes, a felhőben tárolt fájlhoz, megtekinthetjük ezen fájlok előnézeti képeit, a megjegyzések számát, a projekt státuszát és a résztvevőket. 

Gaussian Blur Fedezzük fel a Corel PHOTO-PAINT Gaussian Blur lencséit, melyekkel non-destruktív blurözéseket hozhatunk létre. Beállíthatjuk, hogy milyen mértékben fedjék az árnyékok az éleket, és az előtérben lévő objektumok és a háttér közötti távolságot.

Sarok kontroll a szaggatott vonalakon és körvonalakon Más alkalmazásokhoz képest jóval nagyobb kontrollt gyakorolhatunk a szaggatott vonallal határolt objektumok, szövegek és szimbólumok sarkai felett. A már korábban ismert opciók mellé két újat kaptunk a tökéletesre csiszolt sarkok megalkotásához.

Healing Clone Javítsunk fotóink minőségén a Corel PHOTO-PAINT új korrekciós és szerkesztő eszközeivel. Az új Healing Clone eszközzel eltávolíthatjuk a tökéletlen részeket azzal, hogy beolvasztjuk az őket körülvevő környezetbe.

A fotó perspektívájának a kiigazítása Az interaktív Perspective Correction eszközzel megfelelő perspektívába hozhatjuk a képen szereplő épületeket, a tájegységeket vagy az objektumokat. Csak rendezzük megfelelő alakzatba a négy sarokpontot, ami alapján kialakításra kerül az új perspektíva, a CorelDRAW pedig elvégzi a munkát.

Tartalomszervező (Corel CONNECT): a Corel CONNECT-tel gyorsan megtalálhatjuk a tökéletes tartalmat a készülő anyaghoz. A beépített keresővel pillanatok alatt rálelhetünk a kívánt grafikára, betűkészletre vagy képre, de kereshetünk a Flickr, a Fotolia és az iStockPhoto által kínált tartalmak között is, sőt mostantól arra is van mód, hogy egy általunk megadott weboldal képei között keressünk.

OpenType támogatás: gyönyörű feliratokat készíthetünk az OpenType fejlett tipográfiai képességeivel. Választhatunk az adott fontban megtalálható betű- és számváltozatokból, kérhetjük az egyes betűkapcsolatok ligatúrákra cserélését.

Project Timer A Project Timer segítségével beoszthatjuk az időnket, megszervezhetjük a munkánkat és követhetjük az ügyfeleinket. A Project Timer diszkréten meghúzódik a rajzfelület felett, és a működését a saját stílusunkhoz igazíthatjuk.

Kitöltés és átlátszóság A felújított fill engine-nek hála teljes kontrollt gyakorolhatunk a bitmap és a vektor alapú kitöltési minták felett.

Color Harmonies Az új Color Harmonies eszközzel a különböző színstílusokat egy-egy harmóniába rendezhetjük, így a színeket csoportosan módosíthatjuk. Az eszköz arra is képes, hogy kielemezze az egyes színeket és árnyalatokat, így még egységesebb palettákat hozhatunk létre.

Pointillizer Csupán néhány kattintással hozhatunk létre kiváló minőségű vektoros mozaikokat a kiválasztott vektoros vagy bittérképes objektumokból. A pointillizmus festési technika által inspirált megoldás tökéletesen alkalmas autómatricák vagy egyéb dekorációs elemek megalkotására.

Piacvezető kompatibilitás: a CorelDRAW több, mint 100 iparági sztenderdnek számító formátumot képes megnyitni és szerkeszteni, beleértve az AI, a PSD, DOCX, az ODF, az EPS és a DXF file-okat is.

Színprofilok: a gördülékenyebb design érdekében a külső szoftverekben készült file-ok importálásakor megmaradnak az eredeti színprofilok. Az alapértelmezett beállítások automatikusan alkalmazkodnak a színekhez az importálás során.

Speciális eszközök Fedezzük fel az új speciális effektusokat, mint például a nyomásérzékeny Liquid eszközöket (Smear, Attract, Repel és Twirl), vagy az új kamera effekteket (Bokeh blur, Colorize, Sepia és Time Machine).

Sablonok és tréning anyagok: kiváló eredményeket érhetünk el a 350 professzionális sablon felhasználásával. A használatra kész sablonok és design elemek felhasználásával könnyedén elérhető a kívánt megjelenés. A CorelDRAW és a a Corel PHOTO-PAINT számos tréninganyagot, videót és tippet tartalmaz, melyek akkor is a rendelkezésünkre állnak, amikor épp egy új projekten dolgozunk.

Értékes digitális tartalmak:1000 professzionális betűkészlet áll a rendelkezésünkre a gazdagabb tartalmak előállításához. Ezen felül több, mint 10.000 prémium clipart képet, 350 sablont és 800 keretet is tartalmaz a csomag.

AfterShot 3 HDR Töltsük le a Corel AfterShot HDR-t a CorelDRAW-ban vagy a Corel PHOTO-PAINT-ben, hogy professzionális szintű korrekciókat és javításokat végezhessünk a RAW vagy a JPEG fotókon. Az AfterShot 3 HDR-rel könnyedén hozhatunk létre nagy dinamikatartományú képeket.

Rajzeszközök: rajzoljunk és tervezzünk a megújult nyomásérzékeny rajzeszközökkel. A CorelDRAW kompatibilis a piacon található rajztáblákkal, képes felismerni a toll dőlésszögét és a tartást is.

Képszerkesztés: új fotó effektusok - Vibrance, Grayscale és Photo Filter. A szűrők megmaradnak akkor is, ha Adobe Photoshop file-okkal dolgozzunk, legyen szó akár importálásról, akár exportálásról. A Corel PHOTO-PAINT X5 több, mint 300 kamera RAW formátumát támogatja.

Web grafikák és animációk: készítsünk web grafikákat és animációkat hatékonyabban, mint valaha. Az optimalizált filterek használatával konzisztens, kiváló minőségű webes grafikákat készíthetünk.

Színkezelés: őrizzük meg a színvilág egységességét a különböző típusú anyagokban és hozzunk létre különálló színpalettákat az egyes dokumentumokhoz. Az új színkezelő engine nagyobb pontossággal dolgozik és támogatja a PANTONE színskálákat is.

Kompatibilitás és PDF támogatás: az elkészített anyagok terjesztésére és megosztására több, mint 60 különböző formátum áll a rendelkezésünkre (PDF, JPG, PNG, EPS, AI, TIFF, PSD, DOCX, PPT, stb). Létrehozhatunk jelszóval védett PDF-eket is, melyeket egyéb védelemmel is elláthatunk.

Publikálás WordPress-re Az elkészült képeket közvetlenül a CorelDRAW-ból is feltölthetjük a WordPress médiatárba. Ezzel a funkció lehetővé teszi a kijelölt objektumok vagy a teljes projekt JPEG, GIF  vagy PNG formátumba történő konvertálását még a feltöltés előtt.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram