Corel Dazzle DVD Recorder HD

A videó digitalizáló eszköz

ÁTTEKINTÉS

Videofelvételek rögzítése, javítása és megosztása.

Keltsük életre régi videofelvételeinket a Dazzle DVD Recorder HD rögzítőkártyával! Az eszközzel több különböző típusú forrásból vehetünk át felvételeket, amikből aztán a mellékelt szoftver segítségével igényes filmeket rakhatunk össze. A kész alkotásokat kiírhatjuk DVD-re vagy feltölthetjük a webre is.

A hardver

A Dazzle DVD Recorder HD a VHS, a Hi8 és a V8 kamerák által rögzített anyagok mellett képes digitalizálni a konzolok és a DVD lejátszók képét is.

hardver

A szoftver

A videók rögzítése után a kreatív munkát a Pinnacle Studio for Dazzle szoftverrel végezhetjük el. Ez a nagy teljesítményű video szerkesztő az összes olyan eszközt és funkciót tartalmazza, amik a munkához kellenek, így például feliratozást és különböző átmeneteket.

https://youtube.com/watch?v=MuzNKLprdZc
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows Vista (SP2), Windows 7, Windows 8.x vagy Windows 10
ProcesszorIntel Core Duo 1.8GHz vagy AMD Athlon™ 64 X2 3800+ 2.0GHz
Memória2 GB
Tárhely3 GB
Egyéb
  • USB 2.0 port

FUNKCIÓK

VHS kazetták megmentése Ne hagyjuk, hogy elvesszenek a régi VHS kazettákon tárolt felvételek! A VHS vagy más analóg formátumú szalagra rögzített felvételekből professzionális minőségű digitális videókat készíthetünk.

Videók importálása A Dazzle DVD Recorder HD-val rögzíthetjük videomagnók, analóg kamerák és akár DVD-lejátszók képét is. A videók rögzítése DVD minőségben történik.

Megosztás A kész filmeket kiírhatjuk DVD-re vagy elmenthetjük valamelyik népszerű formátumban (DivX Plus HD, Quikctime, satöbbi).

workflow

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram