Corel Parallels Desktop 19

Egyszerű és nagy teljesítményű, üzleti és tanulási környezetekre optimalizált megoldás Windows alkalmazások futtatására Intel vagy Apple M1 alapú Mac számítógépeken.

ÁTTEKINTÉS

Egyszerű és nagy teljesítményű, üzleti és tanulási környezetekre optimalizált megoldás Windows alkalmazások futtatására Intel vagy Apple M1 alapú Mac számítógépeken.

  • Több mint 200 000 Windows-alkalmazás futtatása Mac számítógépen, beleértve a Microsoft Office for Windows-t is.
  • Windows OS letöltése és telepítése Intel vagy Apple M sorozatú Mac számítógépére.
  • Szöveg zökkenőmentes másolása és beillesztése vagy fájlok áthúzása a Mac és a Windows között.
  • Fejlesztés és tesztelés több operációs rendszeren keresztül egy Mac virtuális gépen.
  • Windows alkalmazások futtatása anélkül, hogy lelassulna a Mac számítógép.

Tökéletesített termelékenység

Használja a macOS és a Windows operációs rendszert egymás mellett, anélkül, hogy újraindításhoz vagy szerverhez való csatlakozáshoz szüneteltetnie kellene a termelékenységet. Ossza meg a fájlokat, mappákat, képeket és a vágólap tartalmát zökkenőmentesen az alkalmazások között az egyszerű drag-and-drop vagy copy-and-paste funkcióval. Használja ki a macOS QuickLook funkciót a fájlok gyors előnézetéhez a Fájlkeresőben, és keressen rá a macOS Dictionary-re közvetlenül a Windows alkalmazásból, hogy szavakat és szinonimákat keressen.

Gyorsan munkához láthat

Nativ alkalmazás bármely Mac-en, legyen abban Intel processzor vagy Apple M1 chip. A Windows 10 mostantól gyorsabban fut, így a lehető leggyorsabban kezdhet el dolgozni a Windows-alkalmazásokkal. A grafikailag nehéz és erőforrásigényes Windows-alkalmazásokat zökkenőmentesen futtathatja anélkül, hogy lelassítané magát a Mac rendszert futtató gépet.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.14.6 vagy újabb
ProcesszorApple M1, M2, Intel Core 2 Duo vagy jobb
Memória4 GB
Tárhely600 MB
Képernyő1024x768

FUNKCIÓK

Megjelenítési mód A Coherence móddal elrejtheti a Windowst, miközben Windows-alkalmazásokat használ, és egyetlen kattintással vagy húzással válthat a Mac és a Windows között. Vagy ha a PC esztétikájával van megelégedve, állítsa be, hogy a Windows a teljes képernyőt elfoglalja a megszokott élmény emulálása érdekében.

Optimalizálva a macOS Sonoma 14-re Készüljön fel a macOS Sonoma 14-gyel való integráció új szintjére. Megújultak a megosztott nyomtatási lehetőségek, jobb nyomtatási élményt kínálva Windows alatt, valamint kielégítőbb élményt nyújtva a macOS virtuális gépeivel az Apple chippel ellátott Mac számítógépeken.

Touch ID a Windows bejelentkezéshez Nincs többé jelszavakkal való bajlódás - jelentkezzen be könnyedén a Windows operációs rendszerébe a Mac számítógép Touch ID-jának egyszerű érintésével. Spóroljon időt, és adjon hozzá egy extra biztonsági réteget értékes információi védelméhez. 

CentOS 9 Stream futtatása Mac számítógépen Apple chippel. Akár fejleszt vagy tesztel CentOS/RHEL-t, a Parallels biztosítja a szükséges rugalmasságot és sokoldalúságot.

USB eszközök és perifériák Csatlakoztasson külső USB-eszközöket (beleértve az intelligens kártyákat és más, csak Windows-kompatibilis eszközöket) a Mac számítógépéhez, és használja őket Windowsban. Nyomtasson Windows-fájlokat a Mac-hez már konfigurált nyomtatókkal, és használjon Windows-alkalmazásokat több monitoron.

Teljes kompatibilitás Üzleti szempontból kritikus alkalmazások futtatása kompromisszumok nélkül - Microsoft Office, Visual Studio, PowerBI, AutoCAD, Quicken és QuickBooks for Windows, Edge, SAP termékek, vállalatirányítási szoftverek (ERP), Autodesk termékek és még sok más.

Telepítés a Parallels Device Management segítségével Alkalmazások százainak telepítése a Parallels Device Management, a JAMF Pro és más Mac-kezelési megoldások segítségével. A Parallels Desktop beállításainak hangolása, Windows-alkalmazások hozzáadása a Dockhoz és a Single Application mód engedélyezése - mindez a Parallels tömeges telepítési csomaggal és a rendszergazdáknak szóló átfogó dokumentációval.

Felhasználók meghívása e-mailben Nem tud vagy nem szeretne Mac menedzsment megoldást használni? Semmi gond! Regisztráljon új felhasználókat néhány kattintással automatikusan generált e-mailekkel, amelyek mindegyikéhez egy Parallels Desktop letöltési linket mellékel. Minden telepítés automatikusan aktiválódik.

Vállalati Windows Engedélyezze az összes vagy kiválasztott felhasználó számára a vállalati Windows VM letöltését a Windows imidzsre mutató link beállításával a Parallels My Account portálon. A Parallels Desktop felhasználói a szervezetében ezután könnyedén hozzáférhetnek a szükséges Windows alkalmazásokhoz.

Áramvonalas csomagkezelés Intel és M1 Mac számítógépeken A Parallels Desktop Business Edition univerzális bináris csomagja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csak egy csomagot hozzanak létre Intel és M1 alapú Mac számítógépekhez, és a Parallels Business Account konfigurációs profiljait felhasználva Windows VM imidzset adjanak ki.

Egyszerű adminisztráció Használjon egyetlen mennyiségi licenckulcsot az összes telepítéshez, vagy hozzon létre allicenceket a részlegek, irodai fiókok és a cégek számára. Lásson bele az alapos felhasználási statisztikákba és a valós idejű licencelési tevékenységekbe, és könnyedén kezelje az összes telepített licencet. Engedélyezze az automatikus frissítéseket a verzió- és funkciókiadásokkal való szinkronizáláshoz, vagy tiltsa le az automatikus frissítéseket és hozzon létre egy helyszíni frissítési kiszolgálót.

Biztonságos felhasználói és eszköz-hozzáférés Csatlakoztassa a Mac-alapú Windows példányokat az Active Directoryhoz, mintha hagyományos Windows PC-k lennének. Szabályok érvényesítése, amikor USB-stickeket, intelligens kártyákat és más külső eszközöket csatlakoztat a Machez és használ a Windowsban.

Adatvédelem Windowsban A biztonság további szintjének megteremtése a Windows virtuális gépek titkosításával és jelszóval történő védelmével történik - szükség esetén akár a Windows és a Mac elszigetelésével.

Virtuális gépek lejárata Hozzon létre időhöz kötött, titkosított virtuális gépeket, amelyek egy előre meghatározott időpontban automatikusan lejárnak és lezáródnak. További biztonságot alkalmazhat vállalati adatok megosztásakor.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram