Corel CorelDRAW Standard 2024

Hobbi felhasználók és kisvállalkozások grafikus alkalmazása

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

A CorelDRAW Standard egy olyan grafikus csomag, amiben a hobbi felhasználók és a kisvállalkozások minden olyan eszközt megtalálhatnak, ami a grafikus munkákhoz kellhet. Képeslapoktól kezdve a hirdetéseken keresztül a webes grafikákig bármit létrehozhatunk.

A csomagban található, egymással szoros együttműködésben dolgozó szoftverekkel bármilyen grafikai feladat kivitelezhető, legyen szó vektoros illusztrációról, kiadványszerkesztésről, képfeldolgozásról vagy webgrafikáról. Ráadásul számtalan oktatóanyag és előre elkészített tartalom áll a rendelkezésünkre a munka megkönnyítéséhez.

A CorelDRAW Essentials Suite az alábbi összetevőket tartalmazza:

app_coreldraw_ico.pngCorelDRAW Essentials A CorelDRAW számos innovatív és hatékony eszközt tartalmaz a grafikai munkák megalkotásához, beleértve szimmetrikus rajzolási módot, árnyékolást, bittérképes perspektívát és WordPress publikálást.
app_photo-paint_ico.pngCorel PHOTO-Paint Standard A Corel PHOTO-PAINT Standard nagy teljesítményű fotószerkesztési eszköztárával a lehető legtöbbet hozhatjuk ki a fotóinkból.

Tervezés és elrendezés

A CorelDRAW Standard ideális alkalmazás grafikai projektek, webgrafikák készítéséhez és fotószerkesztéshez. 

Magas szintű fotószerkesztés

A Corel PHOTO-PAINT Standard kiváló képszerkesztő funkcióival bármilyen kép szebbé és jobbá tehető.

Könnyű megtanulni

A rendkívül hasznos Tanácsok panel biztos kézzel vezet minket végig a kiválasztott funkciók használatán.

A csomag részét képzik még az alábbi tartalmak is.

  • 1000 clipart és digitális kép
  • 100 nagy felbontású digitális fotó
  • 175 TrueType és OpenType betűkészlet
  • Több mint 60 professzionális sablon
  • 600 vektoros, bitmap és egyéb kitöltő 


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 11, Windows 10 (64-bit)
ProcesszorIntel Core i3/5/7/9 vagy AMD Ryzen 3/5/7/9/Threadripper, EPYC
Memória8 GB
Tárhely3 GB
Képernyő1280x720
Egyéb
  • Böngésző
  • Internet kapcsolat a regisztrációhoz

FUNKCIÓK

Képszerkesztés A Corel PHOTO-PAINT Standard hatékony rétegalapú képszerkesztő eszközeivel könnyedén végezhető el a képek és a fotók retusálása és korrekciója. Beállíthatjuk a színt, a tónust, effekteket alkalmazhatunk és eltávolíthatjuk a hibákat, szennyeződéseket.

Vektor alapú illusztrációk Hozzunk létre művészeti alkotásokat egyszerű vonalakból és formákból. A görbéket a sokoldalú alakító és rajz eszközökkel igazíthatjuk úgy, ahogy azt szeretnénk.

coreldraw_essentials_2021_04.jpg

Oldalelrendezések Hozzunk létre elrendezéseket meghívókhoz, kollázsokhoz, többoldalas tervekhez és egyéb kiadványokhoz. Vonalzók, rácsok és vezetővonalak segítségével könnyebben rendezhetjük el az objektumokat pontosan oda ahová szeretnénk.

Bitmap képek vektorizálása A beszkennelt vagy alacsony felbontású képekből kiváló minőségű vektoros képeket állíthatunk elő a PowerTRACE Quick Trace funkcióval, amiket aztán szabadon méretezhetünk.

Tipográfia A könnyen használható szöveges eszközökkel bármilyen stílusú betűkészletet hozzáadhatunk a készülő kiadványokhoz. Játsszunk szabadon a szöveges effektusokkal a végleges megjelenés kialakítása érdekében.

Szín, kitöltések és áttetszőség A színminták segítségével könnyedén alkalmazhatunk színeket a kitöltésekre és a körvonalakra. Módosíthatjuk az objektumok átlátszóságát, és a kitöltésüket mintákkal, színátmenetekkel és egyebekkel tehetjük még izgalmasabbá.

coreldraw_essentials_2021_02.jpg

Objektumok kezelése A kézreálló Objects panelen minden eszköz a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy a dokumentumok elemeit hatékonyan kezelni tudjuk. Az objektumokat átnevezhetjük, meghatározhatjuk a sorrendjüket, és eldönthetjük, hogy melyik legyen látható és melyik ne. Meghatározhatjuk az olyan tulajdonságait is, mint a formátum, a kitöltés, stb.

Kompatibilitás A kész munkákat több népszerű formátumban oszthatjuk meg.

coreldraw_essentials_2021_05.jpg

 

Webgrafikák és animációk: készítsünk webgrafikákat és animációkat hatékonyabban, mint valaha. Az optimalizált filterek használatával konzisztens, kiváló minőségű webes grafikákat készíthetünk.

Kreatív sablonok A rendelkezésre álló, korszerű sablonokkal professzionális eredményeket érhetünk el. A gyári sablonokat természetesen szabadon módosíthatjuk az igények szerint.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram