WinZip Enterprise

ÁTTEKINTÉS

Az adatbiztonság javítása, a protokollok érvényesítése és a fájlmegosztás védelme.

Biztosítsa az érzékeny fájlokat különböző környezetekben: A háttérben, szállítás közben és a felhőben. Szerelje fel csapatait a szervezet kritikus adatainak védelméhez szükséges eszközökkel.

Built for IT administrators​Compliance and encryption​​Single pane of glassSeamless cloud integration​
Tailored licensing and support
IT-adminisztrátorok számára készültMegfelelés és titkosításEgyetlen felület Zökkenőmentes felhő-integráció Testreszabott licencelés és támogatás

Testreszabhatja a telepítéseket a nem használt funkciók eltávolításához, a házirendek kezeléséhez, a zárolt fájlok visszakereséséhez és a felhő-hozzáférés korlátozásához.Érjen el katonai szintű fájlvédelmet az AES titkosítással, a FIPS 140-2, FIPS 197 szabványnak megfelelő, DFARS-megbízható és natív WIP-támogatással.


Egyszerűsített felület több felhőből álló STaaS-környezetek menedzselésével, deduplikációval és tömörítéssel.


Biztonságos megosztás a Microsoft Teams, OneDrive, Google Drive, Slack, Box, Dropbox, SharePoint, Amazon S3 és más támogatott platformokon.Költséghatékony licencelés minden szervezeti mérethez, a kisvállalkozásoktól a globális vállalatokig és kormányzati szervekig.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Windows:

RendszerWindows 11, 10
Processzor1 GHz vagy gyorsabb
Memória2 GB
Tárhely235 MB
Képernyő8000 x 600
Egyéb.NET 4.6 vagy újabb

FUNKCIÓK

Pénzügyi szolgáltatások A kategória legjobb titkosítása és megfelelősége. A FIPS 140-2 szintű titkosítás legerősebb rétege védi az adatokat a leendő támadókkal szemben, és lehetővé teszi a vállalaton belüli központi ellenőrzést az adatvédelem minden szinten történő biztosítása érdekében.

Védelem, kormányzat és katonaság Egyszerűsített adminisztráció és adatvédelem. Védje a szigorúan titkos adatokat az átvitel során a következő generációs adminisztratív ellenőrzésekkel és eszközökkel, miközben lehetővé teszi a szervezeti egységek és a vállalkozók számára, hogy időben és a költségvetésen belül teljesítsék kötelezettségeiket.

Egészségügy Az érzékeny információk megbízható védelme. Biztosítsa, hogy megfeleljen az adatvédelemre és titkosításra vonatkozó összes szövetségi kormányzati követelménynek, miközben élvezheti a rugalmasságot a betegek hatékony és biztonságos kiszolgálásához.

Biztosítás Rugalmas titkosítás a személyes adatok számára. Titkosíthat bármilyen adatot, PII-t vagy PHI-t, akár üzleti felhasználó, akár IT-adminisztrátor. Az érvényesíthető, vállalati szintű szabványok biztosítják, hogy a privát ügyféladatok a működés megzavarása nélkül maradjanak ilyenek.

Gyártás Az információk és a szellemi tulajdon sértetlenségének védelme. Az adatok és bizalmas információk védelme a tárolóeszközökön végrehajtott biztonsági intézkedések révén. Őrizze meg az IP integritását a legújabb biztonsági protokollok segítségével.

Jogi szolgáltatások Fejlett titkosítás az adatvédelem érdekében. Védje az érzékeny adatokat fejlett titkosítási és tömörítési technológiákkal, hogy megkönnyítse a privát és hatékony offline tárolást a biztonság veszélyeztetése nélkül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram