CorelDRAW Technical Suite

Gondos tervezés, világos kommunikáció

A CorelDRAW Technical Suite egyesíti a Corel DESIGNER mérnöki rajzeszközeit a CorelDRAW grafikus eszközparkjával, 

ÁTTEKINTÉS

A CorelDRAW Technical Suite minden olyan eszközt tartalmaz, amellyel erősíthetjük a vizuális kommunikációnkat.

A CorelDRAW Technical Suite egyesíti a Corel DESIGNER mérnöki rajzeszközeit a CorelDRAW grafikus eszközparkjával, így hozva létre egy tökéletes megoldást a vizuális kommunikációra. A szoftvercsomag gazdag eszközparkjával a technikai jellegű dokumentációk széles választéka hozható létre, az összetett tréning anyagoktól, a katalógusokon keresztül a részletes leírásokig.

Miért érdemes a CorelDRAW Technical Suite-ot választani?

Széleskörű

Professzionális alkalmazások sora áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy a vizuális kommunikációhoz szükséges elemek, projektek és publikációk hatékonyan és magas színvonalon készülhessenek el.

Pontos

A specifikációknak 100%-ig megfelelő műszaki leírásokat, összetett használati útmutatókat, sokrétű dokumentumokat és technikai marketing anyagokat készíthetünk a rendelkezésre álló gazdag eszköztárral.

Produktív

A rendelkezésre álló nagy teljesítményű és profi eszközökkel hatékonyabb munkafolyamatokat és magasabb produktivitást érhetünk el.

Innovatív

Úttörő eszközök használatával technikai illusztrációk sorát alkothatjuk meg, melyek tökéletes kiegészítői lehetnek az átadásra szánt technikai jellegű információknak.

Intuitív

Folyamatos és gördülékeny munkafolyamatok a forrásfájlok megnyitásától egészen a kimeneti formátumok előállításáig.

Árakhoz kattintson ide

    A CorelDRAW Technical Suite 2020 az alábbi fő összetevőkkel rendelkezik:
 • Corel DESIGNER  - Precíz illusztrációs és tervező szoftver
 • CorelDRAW - Kreatív vektorgrafikus és kiadványszerkesztő alkalmazás
 • Corel PHOTO-PAINT - Könnyen kezelhető, professzionális képszerkesztő program
 • XVL Studio Corel Edition - 3D-s nézetek és modellek megjelenítése az illusztrációkban
 • Corel Font Manager - Betűkészletek és fontok magas szintű menedzselése
 • PowerTRACE – Gyors és pontos vektorizáló alkalmazás Corel
 • CONNECT Content – Teljes képernyős tartalomrendező szoftver
 • CAPTURE - Képernyőkép rögzítő
 • CorelDRAW.app - online grafikus program a böngészőben
 • AfterShot 3 HDR – RAW fotószerkesztő (online kapcsolat szükséges!)


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 11 vagy Windows 10 (64 bit)
ProcesszorIntel Core i3/5/7/9 vagy AMD Ryzen 3/5/7/9/Threadripper, EPYC
Memória8 GB
Tárhely9 GB
Képernyő1280x720
Egyéb
 • Internet kapcsolat, OpenCL 1.2 kompatibilis VGA legalább 3 GB VRAM-mal

FUNKCIÓK

Pontos kommunikáció Részletes illusztrációk és kiadványok készítése kifejezetten az erre a célra szánt illusztrációs, grafikai és kiadványszerkesztő eszközökkel. Kiváló minőségű technikai dokumentációk előállítása, beleértve az összeállítási útmutatókat és szervizkönyveket.

Hozzáférés a design elemekhez Hozzuk ki a legtöbbet a korábban létrehozott tartalmakból és fontos adatokból azok újbóli felhasználásával. Az integrált XVL Studio Corel Edition-nel 3D-s designokat nyithatunk meg, az opcionális 3D Cad Corel Edition-nel pedig akár 3D-s CAD assembly formátumú fájlokat is. Számos előnyét élvezhetjük a formátumok és adattípusok széleskörű támogatásának. Ráadásul a Corel CONNECT-en keresztül azonnal hozzáférhetünk a különböző tartalmakhoz.

Precíziós illusztrációs és grafikus eszközök A CorelDRAW Technical Suite nagy teljesítményű és professzionális eszköztárával kiemelkedő produktivitást érhetünk el a munkafolyamatok hatékonyabbá tétele mellett. Dedikált illusztrációs eszközök garantálják a precíz és alapos munkavégzést az izometrikus rajzok megalkotása során

Iparági szabványoknak megfelelő kimeneti formátumok Minden olyan eszköz a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy a kész technikai dokumentációkat a lehető legszélesebb körben publikálhassuk, ami jelenthet akár egy WordPress blogos megosztást is. A publikálás előtt számos kimeneti formátum közül választhatunk, így biztosak lehetünk benne, hogy az elkészített tartalmak ugyanolyan kiváló minőségben fognak megjelenni a monitorokon és nyomtatásban egyaránt.

Nagyobb sebesség és jobb teljesítmény Többé nem kell aggódnunk amiatt, hogy lelassul a munka, ha nagy fájlokkal kell dolgoznunk. A 64 bites támogatásnak köszönhetően drámai módon javult a teljesítmény, és a többmagos processzorok kihasználása miatt egyszerre több munkán is dolgozhatunk.

Rendelkezésre álló tartalmak

 • 4 ezer iparági szabványoknak megfelelő szimbólum építészet, elektromos, általános, gépészet és eszköz kategóriában
 • 7 ezer clipart és digitális kép
 • Ezer nagy felbontású digitális fotó
 • Több mint ezer TrueType és/vagy OpenType betűkészlet
 • Több mint 150 professzionális sablon, beleértve több mint 40 ANSI, DIN és ISO szabványos sztenderd sablont
 • Több mint 600 kitöltő

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram