Corel CorelDRAW Essentials 2024

Hobbi felhasználók és kisvállalkozások grafikus alkalmazása

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

Készítsen grafikákat szórakoztató módon könnyen elsajátítható grafikai szoftverekkel! Készítsen figyelemfelkeltő plakátokat, kártyákat, közösségi médiaképeket és még sok minden mást.

A csomagban található, egymással szoros együttműködésben dolgozó szoftverekkel bármilyen grafikai fA CorelDRAW® Essentials egy olyan eszköztár, amellyel könnyedén készíthet gyönyörű grafikákat, függetlenül attól, hogy csak most kezdte el a grafikai tervezést, vagy már régóta foglalkozik vele.

A CorelDRAW Essentials Suite az alábbi összetevőket tartalmazza:

CorelDRAWCorelDRAW Essentials A CorelDRAW számos innovatív és hatékony eszközt tartalmaz a grafikai munkák megalkotásához, beleértve szimmetrikus rajzolási módot, árnyékolást, bittérképes perspektívát és WordPress publikálást.
Corel PHOTO-PAINT™Corel PHOTO-Paint Essentials A Corel PHOTO-PAINT Essential nagy teljesítményű fotószerkesztési eszköztárával a lehető legtöbbet hozhatjuk ki a fotóinkból.
Create

Szórakoztató, megfizethető grafikai tervezés

Kreatív projektek készítés egy felhasználóbarát és megfizethető platformon.

Connect

Egyedi megközelítés

Figyelemfelkeltő grafikák készítése és jóval nagyobb kreatív szabadság.

Complete

Könnyű megtanulni

A rendkívül hasznos Tanácsok panel biztos kézzel vezet minket végig a kiválasztott funkciók használatán.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 11, Windows 10 (64-bit)
ProcesszorIntel Core i3/5/7/9 vagy AMD Ryzen 3/5/7/9/Threadripper, EPYC
Memória8 GB
Tárhely3 GB
Képernyő1280x720
Egyéb
  • Böngésző
  • Internet kapcsolat a regisztrációhoz

FUNKCIÓK

Képszerkesztés A Corel PHOTO-PAINT Standard hatékony rétegalapú képszerkesztő eszközeivel könnyedén végezhető el a képek és a fotók retusálása és korrekciója. Beállíthatjuk a színt, a tónust, effekteket alkalmazhatunk és eltávolíthatjuk a hibákat, szennyeződéseket.

Vektor alapú illusztrációk Hozzunk létre művészeti alkotásokat egyszerű vonalakból és formákból. A görbéket a sokoldalú alakító és rajz eszközökkel igazíthatjuk úgy, ahogy azt szeretnénk.

coreldraw_essentials_2021_04.jpg

Oldalelrendezések Hozzunk létre elrendezéseket meghívókhoz, kollázsokhoz, többoldalas tervekhez és egyéb kiadványokhoz. Vonalzók, rácsok és vezetővonalak segítségével könnyebben rendezhetjük el az objektumokat pontosan oda ahová szeretnénk.

Bitmap képek vektorizálása A beszkennelt vagy alacsony felbontású képekből kiváló minőségű vektoros képeket állíthatunk elő a PowerTRACE Quick Trace funkcióval, amiket aztán szabadon méretezhetünk.

Tipográfia A könnyen használható szöveges eszközökkel bármilyen stílusú betűkészletet hozzáadhatunk a készülő kiadványokhoz. Játsszunk szabadon a szöveges effektusokkal a végleges megjelenés kialakítása érdekében.

Szín, kitöltések és áttetszőség A színminták segítségével könnyedén alkalmazhatunk színeket a kitöltésekre és a körvonalakra. Módosíthatjuk az objektumok átlátszóságát, és a kitöltésüket mintákkal, színátmenetekkel és egyebekkel tehetjük még izgalmasabbá.

coreldraw_essentials_2021_02.jpg

Objektumok kezelése A kézreálló Objects panelen minden eszköz a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy a dokumentumok elemeit hatékonyan kezelni tudjuk. Az objektumokat átnevezhetjük, meghatározhatjuk a sorrendjüket, és eldönthetjük, hogy melyik legyen látható és melyik ne. Meghatározhatjuk az olyan tulajdonságait is, mint a formátum, a kitöltés, stb.

Kompatibilitás A kész munkákat több népszerű formátumban oszthatjuk meg.

Webgrafikák és animációk: készítsünk webgrafikákat és animációkat hatékonyabban, mint valaha. Az optimalizált filterek használatával konzisztens, kiváló minőségű webes grafikákat készíthetünk.

Kreatív sablonok A rendelkezésre álló, korszerű sablonokkal professzionális eredményeket érhetünk el. A gyári sablonokat természetesen szabadon módosíthatjuk az igények szerint.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram