[MEGHÍVÓ]: PDF kezelése a webböngészőből - Acrobat online szolgáltatások

2023-02-02 09:45
Intézd online dokumentumaiddal kapcsolatos teendőidet gyorsan, egyszerűen. Vegyél részt ingyenes online webinárunkon!

Intézd online dokumentumaiddal kapcsolatos teendőidet gyorsan, egyszerűen. Vegyél részt ingyenes online webinárunkon!


acrobat_slider_1.png

A PDF (Portable Document Format) a világon az egyik leggyakrabban használt formátum a dokumentumok megosztására. A webböngészők ma már alapértelmezés szerint támogatják a PDF-ek megnyitását, de ha szükség van további funkciókra, mint például a szerkesztés, aláírás vagy konvertálás, akkor a Adobe Acrobat online szolgáltatásai nagyszerű választást jelentenek.

Az Adobe Acrobat online szolgáltatásokat az Acrobat.com weboldalon érheti el. Itt találhatóak a PDF-ek szerkesztésére, aláírására és konvertálására alkalmas eszközök. Ilyen az alábbi két eszköz:

  • a "PDF szerkesztő" lehetővé teszi szöveg és képek hozzáadását, törlését és módosítását egy PDF dokumentumban,
  • míg az "e-aláírás" használatával egyszerűen írhatunk alá bármit egy PDF dokumentumban.

Az Adobe Acrobat online szolgáltatásai ingyenesen is elérhetőek, de ha szüksége van további funkciókra, mint például a több oldalas dokumentumok kezelése, akkor előfizethet az Adobe Acrobat Pro DC szolgáltatásra.

Mindezek mellett, a Adobe Acrobat Reader DC ingyenesen letölthető asztali alkalmazás is rendelkezik néhány hasznos funkcióval, amelyek segítségével javíthatja a PDF-ek kezelését. Például a "PDF egyesítése" lehetővé teszi több PDF dokumentum egybeolvasztását egyetlen dokumentumba.

Összefoglalva, a Adobe Acrobat online szolgáltatásai nagyszerű választást jelentenek a PDF-ek kezelésére a webböngészőből, mivel lehetővé teszik a szerkesztést, aláírást és konvertálást, ezen kívül további hasznos funkciókkal is rendelkeznek.

Következő webinárunk témája a "PDF kezelése a webböngészőből - Acrobat online szolgáltatások" melyben Olenyik Attila kollégánk segít minket eligazodni!

A webinár időpontja: 2023. február 09. 11:00 óra

Sok szeretettel várunk Téged!

Regisztráció az űrlapon lehetséges:

Olvass tovább


Weboldalról információ gyűjtése a ChatGPT-vel – AI sorozat 8.rész

AI sorozat 8. rész: Hogyan készítsünk listákat az AI segítségével percek alatt? Tudd meg a cikkből hogyan spórolhatsz rengeteg időt így.


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram