[MEGHÍVÓ]: Adobe Acrobat DC webinár - Egyedi élmények, személyre szabott dokumentumok

2023-11-17 19:22
Csatlakozz hozzánk új webinárunkon, és tapasztald meg, hogyan teheted még hatékonyabbá és biztonságosabbá munkádat az Adobe Acrobat DC segítségével!

Adobe Acrobat DC

Adobe Acrobat DC

A világ legelterjedtebb PDF kezelő szoftvere lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen dolgozz a dokumentumokon önállóan a Document Cloud szolgáltatásban, esetleg az Adobe Creative Cloud részeként. Az Acrobat előfizetéshez ingyen jár az Adobe Sign e-aláíró szolgáltatás is. Segítségükkel jelentősen növelhető a munkafolyamatok hatékonysága és összehangoltsága.


Bárhonnan, bármikor elérheted és szerkesztheted dokumentumaidat a mobilalkalmazások segítségével, ezáltal maximalizálva a munkaterület rugalmasságát és a produktivitást.

Ne maradj le a elektronikus dokumentumkezelés új dimenziójáról!

Csatlakozz hozzánk a webináriumon, és tapasztald meg, hogyan teheted még hatékonyabbá és biztonságosabbá munkádat az Adobe segítségével!

Miért hasznos ez a számodra?

Hatékonyság növelése: Az egyedi testreszabási lehetőségek alkalmazásával időt spórolhatsz és hatékonyabban dolgozhatsz, mivel a szoftver pontosan az igényeidnek megfelelően fog működni.

Kreativitás szabadsága: Az egyedi parancsok és kiegészítések révén kreatívabbá válhatsz a dokumentumkezelésben, és új megközelítéseket alkalmazhatsz a használata során.Erről lesz szó kollégánk, Olejnyik Attila újabb webinárján "Adobe Acrobat DC - Egyedi élmények, személyre szabott dokumentumok!"

Olejnyik Attila

A webinár időpontja: 2023. november 23. 11:00 óra.

A webináron való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

Az ingyenes online eseményre való regisztráció egyszerű és gyors. A webinár során pedig lehetőséged lesz kérdéseket feltenni szakértő kollégánknak az Adobe Acrobat DC kezelésével kapcsolatban.

Sok szeretettel várunk Téged!

Olvass tovább


Megérkeztek téli Quark kedvezményeink!

Vásárold meg a QuarkXPress-t most 40% kedvezménnyel a Quark Winter kedvezmények keretében, mely 2023. december 15-ig érvényes.

,
Black Friday!

Berobbant a Black Friday hete és mi hihetetlen ajánlatokkal készültünk!

, ,
Adobe - Cyber Monday

Legyen szó akár kreatív szoftverekről vagy 3D alkotásról, az Adobe Cyber Monday kedvezmények között mindenki megtalálja a kedvére valót.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram