Adobe

Adobe Sign

Gyűjtse be gyorsan az aláírásokat. Bárhol és bármilyen eszközön.

Gyűjtse be gyorsan az aláírásokat. Bárhol és bármilyen eszközön.

ÁTTEKINTÉS

Az aláírásokra ezentúl nem kell vadásznia, és a dokumentumokat percek – és nem napok – alatt írathatja alá. Az Adobe Sign digitális küldési és nyomon követési támogatásával ügyfeleinek kényelmes, korszerű elektronikus aláírási lehetőséget biztosíthat.

Keresse meg az Önnek és vállalkozásának megfelelő Adobe Sign-csomagot

Mindenki számára van megfelelő csomagunk, az egyéni felhasználóktól egészen a nagyvállalatokig, amelyek az elektronikus és digitális aláírásokat a naponta használt alkalmazásaikba szeretnék integrálni. Áraink áttekinthetőek, így nem kell emelkedő költségektől vagy rejtett díjaktól tartania.

Adobe Sign egyéni felhasználóknakAdobe Sign kisvállalatoknakAdobe Sign vállalkozásoknak és nagyvállalatoknak

Egyetlen felhasználónál ideális.
 

Ideális 1–9 felhasználós kisvállalatoknak.
 

Ideális közepes és nagyobb szervezetek számára és külső gyártók üzleti megoldásaival való integrációkhoz.

Lépjen velünk kapcsolatba további információkért.

Egyszerűen, zökkenők nélkül

Könnyen elküldhető. Könnyen aláírható.
Az Adobe Sign-nal könnyedén előkészítheti és elküldheti dokumentumait e-aláírásra. És ugyanilyen egyszerű az aláírás az Ön, ügyfelei vagy csapattársai számára – csupán néhány kattintás, koppintás vagy söprő mozdulat.

Magasabb megtérülés

A jobb szolgáltatás mellett időt és pénzt is megtakaríthat. Tökéletes.
Gyorsítsa fel folyamatait a dokumentumok webhelyen történő kitöltésével és aláírásával. Alakítsa meglévő PDF- vagy Word-dokumentumait azonnal webes űrlapokká, amelyekkel jogérvényes és megbízható elektronikus aláírásokat gyűjthet bárkitől és bárhol.

Fizetés integrációja

Vásárlói a fizetéseket űrlapjain is elvégezhetik.
A Braintree és Paypal rendszerekkel való integrációnak köszönhetően az Adobe Sign megkönnyíti a fizetés beszedését az űrlapokat kitöltő és aláíró ügyfelektől.

Mega Sign

Sok aláírásnál sokféle kényelem.
A Mega Sign eszközzel egy dokumentum több száz személynek is elküldhető. Minden fogadó fél a saját aláírandó verzióját kapja meg. Nyomon követheti az előrehaladást, és emlékeztetőket küldhet.

 


FUNKCIÓK

Dokumentumok aláíratása napok helyett percek alatt

Az Adobe Signnal néhány kattintással előkészíthet és elküldhet e-aláírásra egy dokumentumot. Aláírhat és küldhet bármilyen eszközről, percek alatt. Az elejétől a végéig nyomon követhető lépésekkel.

Mintha egy e-mailt küldene Olyan sorrendben adja meg az aláírók e-mail-címeit, amilyen sorrendben az aláírásokat várja. Szúrjon be mezőket, amelyekkel elektronikus aláírásokat és egyéb adatokat kérhet. Kattintson a küldés gombjára. Ilyen egyszerű.

Egyszerű aláírás és küldés A címzetteknek csak egy hivatkozásra kell kattintaniuk, és már alá is írhatnak a számítógépes vagy telefonos böngészőjükben. Nincs szükség munkát lelassító letöltésekre és regisztrációkra.

Ne hagyatkozzon a megérzéseire A dokumentumok megtekintésekor és aláírásakor értesítést kaphat. A lejárati idő előtt automatikus riasztás jelez, emlékeztetők küldésével pedig biztosíthatja a folyamatos haladást.

Automatikus archiválás Minden lépést rögzítünk. Az aláírt dokumentumot minden fél egy biztonságos példányban kapja meg, amelyet az ellenőrzési naplóval együtt online, vagy az Ön által megadott adattárban tárolunk.

A megfelelőségi elvárások globális szabványa

Bizalom és jogérvényesség Az Adobe Signnal az elektronikus aláírások törvényesek és hatóságilag alkalmazhatók. Teljesítik a legigényesebb követelményeket, és megfelelnek az e-aláírásokra vonatkozó törvényeknek világszerte.

Felhőalapú aláírások Mi szállítottuk az első nyílt, szabványalapú digitális aláírástwebes és mobilos alkalmazásra. Így Ön olyan, könnyen használható, nagy megbízhatóságú digitális azonosítókat kínálhat, amelyek nemzetközi megfelelőséggel rendelkeznek.

Automatikus ellenőrzési naplók Csökkentse a jogi természetű kockázatokat. Tárolja automatikusan minden tranzakció teljes ellenőrzési naplóját biztonságos online adattárban. Így gyorsan megtalálja, ami szükséges, és amikor kell.

Megbízható és biztonságos Megbízható üzemidő, garantált biztonság és adatvédelem. Az Adobe Sign kiváló teljesítményt nyújt a világ minden pontján, és a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.

Nagy üzleti lehetőségek. Kis- és középvállalkozásoknak is

Gyors üzembe helyezés Webes és mobilalkalmazásaink használatra készen állnak. A felhasználók e-mailt kapnak az első lépésekről. Remek oktatóanyagokból tájékozódhatnak. Vagy rögtön nekiláthatnak a munkának a könnyen kezelhető felhasználói felületen.

Teljes mobilitás Útközben is küldhet, nyomon követhet, és az aláírási folyamatokat is kezelheti. Gyűjtsön személyes e-aláírásokat. Vagy szkennelje be dokumentumait mobiltelefonja kamerájával, és küldje el azokat aláírásra egy pillanat alatt.

Hibamentes munkafolyamatok Mindenki által, bármikor követhető üzleti folyamatokat hozhat létre. A hibákat kiküszöbölő és megfelelőséget biztosító munkafolyamat-sablonokat egyszerű húzással is létrehozhatja.

Márkaépítés felsőfokon Cége márkája egyaránt fontos Önnek, a csapatának és ügyfeleinek is. Az Adobe Sign az Ön márkáját emeli ki, nem a miénket – így vezető pozícióban jelenítheti meg a cégét.

Önműködő űrlapok Adjon hozzá űrlapokat webhelyéhez, ügyfelei így másodpercek alatt kitölthetik, aláírhatják és visszaküldhetik a dokumentumokat. Vagy hozzon létre egy belső alkalmazotti portált, ahol gyorsan megtalálhatja a megfelelő űrlapokat.

Dokumentumsablonok Töltsön fel bármilyen népszerű dokumentumtípust, vagy vegye át az online tárhelyről. Könnyedén hozzáadhat elektronikus aláírás- vagy űrlapmezőket, majd elküldheti a dokumentumot aláírásra, vagy mentheti ismételten felhasználható sablonként.

Online fizetések Braintree (egy PayPal-szolgáltatás) -fiókjához kapcsolódva biztonságosan beszedheti a szerződéses díjakat – amikor a vevők űrlapokat töltenek ki és írnak alá.

A legjobban integrált alkalmazásokat a legkönnyebb használni és telepíteni

Hatékonyságnövelő alkalmazások Az Adobe Sign az elektronikus aláírások nyújtotta előnyöket a mindennap használt hatékonyságnövelő alkalmazásokkal – Office, Box, Dropbox és még sok más – egyesíti, még hatékonyabbá téve őket.

Nagyvállalati alkalmazások Az Adobe Sign előre be van építve, hogy futtatni lehessen a Salesforce, a Workday, az Apttus, az SAP Ariba és más vállalati alkalmazásokon belül. Előkészítés, küldés, nyomon követés, aláírás – minden lépést kedvenc eszközéről intézhet.

Személyre szabott alkalmazások Az alkalmazásprogramozási felület (API) rutinjaival, protokolljaival, mintáival és eszközeivel a csapatainak, partnereinek vagy ügyfeleinek fejlesztett alkalmazásokba integrálhatja az Adobe Sign funkcióit.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram