Jó hír a fejlesztőknek: elérhető a PhpStorm 2023.2!

2023-08-17 10:34
A frissítés tartalmazza többek között a PHP-ban található generikusok fejlesztéseit, a Laravel Pint támogatását, natív PHP állításokat, és még számos más izgalmas újítást. Pillantsatok bele az újdonságokba!

A JetBrains PhpStorm egy professzionális és intelligens PHP fejlesztői környezet, mely teljes tárházát biztosítja a PHP fejlesztés eszközeinek és viharos gyorsasággal vált a PHP-feladatok professzionális szakértőjévé. Széles eszköztárral rendelkezik valamennyi fejlesztési folyamat megvalósításához, hiszen a hatékonyság, a produktivitás jegyében alakították ki, és ez minden korábbinál sikeresebbé teszi a PHP-fejlesztői munkát.

A fejlesztők örömére, már elérhető a legújabb verzió, a PhpStorm 2023.2, ami egy nagy frissítést tartalmaz, és magában foglalja például a PHP-ban található generikusok fejlesztéseit. Az egyik változás az Új átnevezési lehetőség, ehhez csupán annyit kell tennünk, hogy megnyomjuk a Shift+F6-ot egy generikus típuson, és a PhpStorm automatikusan frissíti a nevét az egész kódbázison belül. Ugyanezt elérhetjük a Ctrl+T megnyomásával, majd az Átnevezés kiválasztásával is.

Emellett frissültek a Laravel Pint támogatások, a natív PHP állítások, az AI Asszisztens korlátozott hozzáférése, és a GitLab integráció is bekerült.

Az alábbi videóban pedig mindezt részletesebben is megismerhetjük:

A frissítésről további információkat itt olvashatsz!

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram