JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

2023-09-19 11:42
A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

jetbrains .net day

A JetBrains szeptember 26-án megszervezi a JetBrains .NET Day Online '23 nevet viselő eseményét, mely kiváló lehetőséget kínál az érdeklődőknek, hogy inspirálódjanak a programozás és a kódolás témakörében.

A minden évben megrendezésre kerülő eseményen reggeltől egészen estig számos előadó beszél majd a legkülönfélébb témákban. Idén 10 előadó fogja megosztani tapasztalatát és rengeteg ötletét a .NET világában. A témák között szerepel a C#, F#, Blazor, Avalonia, EF Core, xUnit és még számos érdekes témakör.

A workshopok során számos demó verziót próbálhatsz ki, ezen kívül hasznos tippek és tanácsok is elhangzanak majd. Az egyes előadások során kérdezni is lesz lehetőség majd az előadókból.

A JetBrains .NET Day minden előadását stream formájában is elérheted majd a JetBrains YouTube és Twitch csatornáján. Az előadások a stream után is elérhetőek maradnak (akárcsak a tavalyi évek online workshopjai) így ezeket bármikor vissza tudod nézni.

Az eseményen a részvétel ingyenes. Az eseményről bővebb információt, a teljes programot, valamint a regisztrációhoz szükséges felületet itt találod.

Olvass tovább

, ,
Fontos hírek - Adobe Creative Cloud áremelés!

2023. november 1-től új változások következnek be az Adobe Creative Cloud előfizetések áraiban.


Parallels RAS - Egyszerű, hatékony és rugalmas munkavégzés

A Parallels RAS nem csak egy újabb virtualizációt segítő eszköz haenm egy híd az on-premises és a multi-cloud megoldások között.


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram