JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

2023-09-19 11:42
A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

jetbrains .net day

A JetBrains szeptember 26-án megszervezi a JetBrains .NET Day Online '23 nevet viselő eseményét, mely kiváló lehetőséget kínál az érdeklődőknek, hogy inspirálódjanak a programozás és a kódolás témakörében.

A minden évben megrendezésre kerülő eseményen reggeltől egészen estig számos előadó beszél majd a legkülönfélébb témákban. Idén 10 előadó fogja megosztani tapasztalatát és rengeteg ötletét a .NET világában. A témák között szerepel a C#, F#, Blazor, Avalonia, EF Core, xUnit és még számos érdekes témakör.

A workshopok során számos demó verziót próbálhatsz ki, ezen kívül hasznos tippek és tanácsok is elhangzanak majd. Az egyes előadások során kérdezni is lesz lehetőség majd az előadókból.

A JetBrains .NET Day minden előadását stream formájában is elérheted majd a JetBrains YouTube és Twitch csatornáján. Az előadások a stream után is elérhetőek maradnak (akárcsak a tavalyi évek online workshopjai) így ezeket bármikor vissza tudod nézni.

Az eseményen a részvétel ingyenes. Az eseményről bővebb információt, a teljes programot, valamint a regisztrációhoz szükséges felületet itt találod.

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram