Frissült a CorelDRAW Graphics Suite

2023-09-29 12:46
Az Alludo termékei előfizetéses és állandó licensz formájában is elérhetőek.

A CorelDRAW Graphics Suite olyan frissítéseket mutatott be, amelyekkel a designerek gyorsan és hatékonyabban tudnak lenyűgöző eredményeket elérni.

"A legújabb frissítéseknek köszönhetően a tervezők kevesebb idő alatt többet alkothatnak" - mondta Klaus Vossen, a CorelDRAW vezető termékmenedzsere. "Szeretnénk felgyorsítani a tervezők sikerét azzal, hogy lehetővé tesszük számukra kreatív potenciáljuk kibontakoztatását és művészi elképzeléseik életre keltését, akár az irodában, akár otthon, akár útközben dolgoznak"."

A CorelDRAW® Graphics Suite előfizetők és karbantartó ügyfelek számára az alábbi újdonságok:

ÚJ! Fókusz mód: 

Egyetlen objektum vagy objektumcsoport fókuszba helyezése, a műalkotás összetevőinek elszigetelt szerkesztése anélkül, hogy a kijelölés egy kósza kattintással elveszne. Az új lebegő breadcrumb eszköztár tovább egyszerűsíti az objektum-navigációt, csökkentve a több nyitott dokkoló/inspector szükségességét, és több helyet szabadítva fel a tervezéshez.

BŐVÍTETT! File Explorer az Assets dokkolóban / inspektorban: 

Az új interaktív mappakereső lehetővé teszi a tervezők számára a mappák zökkenőmentes böngészését, a jobb felfedezhetőség és a sorting eszközök könnyebb elérhetősége mellett, miközben egy sor további fejlesztés is gyorsítja az itt végzett munkát.

BŐVÍTETT! Print Merge: 

Kezelje a változó adatokkal kapcsolatos nyomtatási feladatokat nagyobb sokoldalúsággal és könnyedséggel a fejlett Print Merge munkafolyamatnak köszönhetően, beleértve a QR-kódok, képek és .xlsx adatok támogatását egy optimalizált felhasználói felületen. Szüntesse meg az ismétlődő lépéseket, amikor ugyanabból a tervből és adatforrásból nyomtat, kihasználva a .CDR fájlok új adat perzisztencia előnyeit.

BŐVÍTETT! Exportálási munkafolyamat: 

Mostantól minden eddiginél egyszerűbb az objektumok és oldalak még több fájlformátumba történő mentése az Export dokkolóból/inspektorból, beleértve mostantól a CDR, WEBP, CGM, PSD és a BMP formátumokat is. Az újratervezett munkafolyamat egyszerűsíti az aktuális oldal, az összes oldal vagy a kiválasztott objektumok exportálását.

BŐVÍTETT! PDF-import: 

Az optimalizált bekezdéskezelésnek, a formázási részletek pontos felismerésének és a többoszlopos elrendezések simább átmeneteinek köszönhetően a felhasználók élvezhetik az egyszerűsített szerkesztési munkafolyamatot, így könnyebb és hatékonyabb az importált PDF-tartalommal való munka.

ÚJ! Ügyfelek által kért fejlesztések:

A közvetlen felhasználói visszajelzések alapján számos, gyakran használt funkció finomításása, valamint a teljes csomag teljesítmény- és stabilitásjavítása is megtörtént.

A népszerű, pénztárcabarát előfizetés mellett a tervezőknek lehetőségük van a szoftver örökös verziójának, a CorelDRAW Graphics Suite 2023-nak a megvásárlására is. Ez az egyszeri vásárlási lehetőség számos olyan frissítést tartalmaz, amelyek a CorelDRAW Graphics Suite 2021 óta korábban csak az előfizetéses ügyfelek számára jelentek meg, valamint néhány teljesen új funkciót és finomítást, amelyeket 2023 márciusában és 2023 szeptemberében vezettek be. Számos új funkció és fejlesztés, alkalmazás és munkafolyamat kizárólag az előfizetők számára érhető el, és a CorelDRAW Graphics Suite 2023 egyszeri vásárlási változatában nem áll rendelkezésre. Annak eldöntéséhez, hogy a CorelDRAW Graphics Suite melyik verziója felel meg az Ön igényeinek, kérjük, látogasson el a következő weboldalra: CorelDRAW.com | Graphic design, illustration, vector & CAD software

Árak és elérhetőség

coreldraw graphics suite

A CorelDRAW Graphics Suite elérhető Windows, macOS, web és iPad rendszereken angol, német, olasz, francia, francia, spanyol, brazil portugál, holland, lengyel, cseh, holland, orosz, egyszerűsített kínai, hagyományos kínai, török, svéd és japán nyelven. Az előfizetés ára évi 269 USD / 369 € / 319 £. A CorelDRAW Graphics Suite 2023 egyszeri vásárlásra 549 USD / 779 € / 659 £ ajánlott kiskereskedelmi áron kapható.

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram