TeamCity – Tökéletes integráció csapatok számára!

2023-04-14 10:08
A TeamCity egy általános célú CI/CD szoftverplatform, amely rugalmas munkafolyamatokat, együttműködést és fejlesztési gyakorlatokat tesz lehetővé.

A TeamCity egy általános célú CI/CD szoftverplatform, amely rugalmas munkafolyamatokat, együttműködést és fejlesztési gyakorlatokat tesz lehetővé.


teamcity_lead.png

A TeamCity egy felhasználóbarát CI (continuous integration) és CD (continuous delivery) kiszolgáló profi fejlesztők és mérnökök számára, ami lehetőséget ad verziókövetésre, forráskód vizsgálatra, valamint gyorsítja és leegyszerűsíti a szoftvertesztelés folyamatát. Használata nagyon egyszerű, ráadásul kisebb csoportok számára teljesen ingyenes.

Íme néhány fontos tulajdonság, ami miatt érdemes belevágni a TeamCity használatába:

Teljesítményjavulás

Ahogyan az IDE több kódolási segítséget biztosít, ugyanúgy a TeamCity is folyamatos támogatást nyújt. Integrálódik az építő és tesztelő eszközökkel és segít abban, hogy sokkal termékenyebbek legyünk a munkaidőnk alatt - már az első naptól kezdve.

Ezen felül nagyon könnyű elkezdeni a TeamCity használatát. A beüzemelés kevesebb mint 2 percet vesz igénybe, és egy egyszerű felhasználói felületen keresztül végezhető el kódírás nélkül.

Teszt intelligencia

A TeamCity olyan mértékben érti a tesztjeinket, mint ahogy egyetlen más CI megoldás sem. Integrálja az építő és tesztelő eszközöket, megőrzi a tesztek előzményeit, megjelöli az instabil teszteket, és még abban is segíthet, hogy azonosítsa azokat a hibákat, amik problémákat okoznak.

Valós idejű jelentés 

Nem kell várnunk a hiba felfedezéséhez addig, hogy a build befejeződjön. Minden jelentést menet közben megkapunk, így azonnal foglalkozhatunk a problémával, megoldhatjuk azt, hozzárendelhetjük a projekt tagjaihoz, vagy akár közvetlenül az IDE-ben is megnyithatjuk a problémás kódsorban. 

Emellett a TeamCity nemcsak valós időben jelenti a futó teszteket, hanem megőrzi azok építési előzményeit, naplózza az időtartamukat és megjelöli az instabil teszteket. Minden teszt tartalmazhat különböző részleteket, például hivatkozásokat vagy naplókat, lehetővé téve a csapat számára a hibák gyors kivizsgálását. Az új teszteket és a nemrég meghiúsult teszteket előbb el lehet indítani, hogy még gyorsabb visszajelzést kapjunk.

És ami a legfontosabb! A TeamCity Professional Server változata ingyenesen letölthető. A licencelési modell lehetőséget biztosít, hogy teljesen ingyenes csomaggal indítsunk és később folyamatosan bővítsük kapacitásunk, ahogy egyre több erőre lesz szükség.

A TeamCity-vel kapcsolatos további információkért kattints ide!

(JetBrains)

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram