Minden Python eszköz egy helyen - Python IDE a fejlesztők számára!

2023-04-17 10:30
A többi JetBranis IDE-hez hasonlóan, a PyCharm is olyan szerkesztővel rendelkezik, amely képes értelmezni a Python specifikációkat, és számos, a produktivitást segítő funkcióval van felszerelve.

A többi JetBranis IDE-hez hasonlóan, a PyCharm is olyan szerkesztővel rendelkezik, amely képes értelmezni a Python specifikációkat, és számos, a produktivitást segítő funkcióval van felszerelve.


pycharm_lead.png

A PyCharmot programozók tervezték programozók számára, hogy minden szükséges eszközt biztosítson a termelékeny Python fejlesztéshez. Kódkiegészítés, refactoring, autoimport és még sorolhatnánk. A fejlett analizáló rutinoknak köszönhetően a PyCharm egy olyan nagy teljesítményű eszköz, amit ugyanolyan eredményességgel használhatnak a profi Python fejlesztők és a technológiával még csak most ismerkedők is. 

Fókuszáljunk a nagyobb dolgokra, és használjuk ki a billentyűzet-központú megközelítést, hogy a lehető legtöbbet kihozhassuk a PyCharm számos funkciójából. A PyCharm mindenről tud a kódunkkal kapcsolatban. Támaszkodjunk rá az intelligens kódkiegészítés, a hibakeresés és gyorsjavítás, az egyszerű projekt navigáció és sok más lehetőség terén. Lássunk néhány példát!

1. Minőségi kód és webfejlesztési keretrendszerek

Írjunk rendezett és karbantartható kódot, miközben az IDE segít az ellenőrzésben a PEP8 ellenőrzések, a tesztelési segítség, az okos átstrukturálások és számos ellenőrzés segítségével.  A PyCharm kiváló keretrendszer-specifikus támogatást nyújt a modern webfejlesztési keretrendszerekhez, mint például a Django, Flask, Google App Engine, Pyramid és web2py.

https://www.youtube.com/watch?v=BPC-bGdBSM8&list=PLQ176FUIyIUZ1mwB-uImQE-gmkwzjNLjP

2. Tudományos eszközök

A PyCharm integrálódik az IPython Notebookba, interaktív Python konzollal rendelkezik, és támogatja az Anacondát, valamint több tudományos csomagot, beleértve a matplotlibet és a NumPy-t.

3. Kereszttechnológiai fejlesztés

A Python mellett a PyCharm támogatja a JavaScriptet, CoffeeScriptet, TypeScriptet, Cythont, SQL-t, HTML/CSS-t, sablonnyelveket, az AngularJS-t, Node.js-t és még sok mást.

További fontos tudnivalókért a Phyton IDE-vel kapcsolatban kattints ide.

(JetBrains Blog)

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram