Megérkezett a RubyMine 2022.3 béta verziója!

2022-12-12 10:22
A RubyMine egy kifejezetten Ruby és Rails fejlesztéshez készített környezet. Most pedig végre elkészült a legújabb béta verzió is, ahol kipróbálhatjuk, mennyi szuper újdonsággal készültek a fejlesztők!   A RubyMine egy kifejezetten Ruby és Rails fejlesztéshez készített környezet. A szorosan integrált, elemi fontosságú eszközök széles skálájának köszönhetően kényelmes kezelhetőséget biztosít a Ruby és Ruby on […]

A RubyMine egy kifejezetten Ruby és Rails fejlesztéshez készített környezet. Most pedig végre elkészült a legújabb béta verzió is, ahol kipróbálhatjuk, mennyi szuper újdonsággal készültek a fejlesztők!


rubymine_leadkep.png

 

A RubyMine egy kifejezetten Ruby és Rails fejlesztéshez készített környezet. A szorosan integrált, elemi fontosságú eszközök széles skálájának köszönhetően kényelmes kezelhetőséget biztosít a Ruby és Ruby on Rails fejlesztők számára.

Egyik legnagyobb előnye a Ruby nyelvi elemeinek mély ismerete, az alkalmazkodóképesség és a kódkonvenciók betartása. Átfogó vizsgálatnak veti alá a kódot és olyan elsőrangú kódbetekintő és kiegészítő szolgáltatást nyújt, amilyet egyik gyártó Ruby/Rails környezete sem.

További előnyeihez tartozik a nyelv specifikus hibakeresés, a kódformázás és kiegészítés, illetve a gyors dokumentálás. A beépített kereső segítségével pillanatok alatt megtalálhatunk bármilyen osztályt, fájlt vagy szimbólumot, de akár egy IDE akciót vagy eszközt is. Csupán egy kattintással válthatunk az egyes deklarációk, metódusok, tesztek, használatok és implementációk között.

A JetBrains zászlóshajója, az IntelliJ IDEA nagyszerű HTML, CSS és JavaScript támogatásának köszönhetően mindig is egy elismert fejlesztőeszköz volt. A RubyMine egy ilyen stabil alapra építkezik, ugyanakkor rendkívüli lehetőségeket kínál a Ruby és Rails fejlesztőknek is.

Próbáld ki te is az új verziót, és tapasztald meg az újdonságokat a már elérhető, legújabb béta verzióban. Próbáld ki most ide kattintva!

 

(JetBrains)

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram