JetBrains All Product Pack

2023-06-19 09:53
A JetBrains komplett eszköztárára most különösen megéri lecsapni! Mutatjuk miért:  

A JetBrains komplett eszköztárára most különösen megéri lecsapni! Mutatjuk miért:  


jetbrainsallpack_lead.png

A JetBrains professzionális fejlesztői környezeteket kínál, hogy még produktívabb és gördülékenyebb lehessen a fejlesztői munka. Most lehetőségünk van a JetBrains komplett eszköztárát beszerezni, egy remek kedvezmény keretében, ahol hozzáférhetünk az összes JetBrains asztali eszközhöz, beleértve a 10 IDE-t, 3 kiterjesztést és a 2 profilert.

Mit is kínál ezentúl a JetBrains All Product Pack?

1. Rugalmas használat

Használj különböző eszközöket különböző projektekhez, több gépen, ahogy és amikor szükség van rájuk. Könnyedén válogathatsz az összes termék csomagjában található eszközök közül. 

2. Egyszerű licenckezelés 

Egy egyedülálló licenc tartalmazza az összes JetBrains asztali eszközt. Te pedig korlátlan hozzáférést kaphatsz mindegyikhez. 

3. Fejleszd programozási készségeidet 

Fejleszd programozási készségeit a legjobb szakmai eszközökkel. Világszerte 320 083 vállalat bízik meg a JetBrainsben, többek között például a Google, a Samsung vagy a Twitter.

Két gyakran ismételt kérdés

1. Frissíthetem-e a meglévő IntelliJ IDEA, PyCharm, WebStorm vagy ReSharper Ultimate, vagy bármely más JetBrains IDE licencemet az JetBrains komplett eszköztárára? 

Igen, a meglévő JetBrains asztali termék licence jogosulttá tesz, hogy további kedvezménnyel vásárolj új All Product Pack előfizetést.

2. Hogyan lehetséges a frissítés?

A jelenlegi előfizetésed a JetBrains fiókodból az "Upgrade" link használatával frissítheted az All Product Pack licencre, amely minden frissíthető licenc mellett megjelenik. Kattints ide, hogy átirányítást kapj a JetBrains eStore-ba és befejezhesd a rendelést.

Növeld munkád termelékenységét és gyorsítsd fel a kódolást a JetBrains eszközökkel!

Ha bármilyen kérdésed van, keress minket bizalommal!

(JetBrains)

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram