JetBrains

JetBrains Space

Integrált fejlesztői környezet csapatok számára

Integrált fejlesztői környezet csapatok számára

ÁTTEKINTÉS

A Space egy olyan eszköz, amivel lefedhetjük az együttműködős és a fejlesztési folyamat összes területét egy webes felhasználói felületen keresztül. Használatával nem csupán a csapatmunka lehet hatékonyabb, de a kommunikáció és magának a cégnek a működése is.

Nagy teljesítményű Kiváló technikai megoldások és innovatív munkafolyamatok.

Barátságos A rendszerhez bárki hozzáférhet a szervezeten belül, függetlenül a betöltött szereptől.

Szinergiák az összes területen

Csapatok Egységes jogosultság kezelés egy integrált struktúrában. Határozzuk meg a csapatot a saját elvárásaink szerint, és használjuk ezt a definíciót több területen. Amikor hozzáadunk egy csapatot egy projekthez, a csapat összes tagja automatikusan megkapja a hozzáférést a feladat összes csatolmányához, beleértve a verzió kontrollt, a kód felülvizsgálatát, az automatizált folyamatokat, a CI/CD-t és a kiadásokat.

Chatek Kíméljük meg a kollégákat az extra értesítésektől és attól, hogy több kommunikációs programot kelljen használni.  A munkatársak azonnal értesítést kapnak a Space-en belül, ha frissült a kód felülvizsgálat, ha új kiadás készült vagy ha új komment került a közös blogba. Az új infókra azonnal és helyben reagálhatunk vagy hozzáadhatjuk őket a to-do listához.

Rendelkezésre állás Beállíthatunk házon kívüli státuszt, ami a kollégák számára is látható. Az elérhetőségünk beállításával a munkatársak azonnal láthatjuk, hogy elért-e hozzánk az üzenetük vagy bármilyen, a projekttel kapcsolatos frissítés.

IDE integráció A Space első osztályú IDE integrációt biztosít. A projektekhez tartozó raktárokat klónozhatjuk. Megnézhetjük, hogy egy adott pillanatban kik dolgoznak ugyanazon a fájlon. Az értesítéséket pedig némíthatjuk a kóddal való munka alatt.


FUNKCIÓK

Önkiszolgáló üzemmód Az új projekteket az IT csapat bevonása nélkül is elindíthatjuk. Egyszerre akár több munkatársat is meghívhatunk résztvevőnek a friss projektekhez.

Space Appok Az asztali és a mobilos app segítségével akár útközben is hozzáférhetünk a projekt az összes részletéhez, így az ütemezéshez, a státusz update-ekhez és a kapcsolatokhoz.

Konfigurálhatóság A Space-t a saját igényeink szerint formálhatjuk, hogy megfeleljen a cégünk igényeinek.

  • HTPP API, Webhookok és Client SDK a külső eszközök integrálásához.
  • Szabadon konfigurálható automatizálások saját mezőkkel és Kotlin munkafolyamatokkal.
  • Full-blown pluginok.

Hozzáférés helyben vagy a felhőn keresztül A Space rendszerét igény szerint üzemeltethetjük a JetBrains által üzemeltetett felhőben vagy hamarosan már helyben is.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

, , ,
Létrejött az OpenUSD szövetség

A Pixar, az Adobe, az Apple, az Autodesk és az NVIDIA szövetséget alakít az OpenUSD számára a 3D tartalmak nyílt szabványainak előmozdítására.

,
Elhunyt Dr. John Warnock, az Adobe társalapítója

Az Adobe mély szomorúsággal tudatja, hogy a vállalat szeretett társalapítója, Dr. John Warnock augusztus 16-án családja körében 82 évesen elhunyt.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram