JetBrains

JetBrains Space

Integrált fejlesztői környezet csapatok számára

Integrált fejlesztői környezet csapatok számára

ÁTTEKINTÉS

A Space egy olyan eszköz, amivel lefedhetjük az együttműködős és a fejlesztési folyamat összes területét egy webes felhasználói felületen keresztül. Használatával nem csupán a csapatmunka lehet hatékonyabb, de a kommunikáció és magának a cégnek a működése is.

Nagy teljesítményű Kiváló technikai megoldások és innovatív munkafolyamatok.

Barátságos A rendszerhez bárki hozzáférhet a szervezeten belül, függetlenül a betöltött szereptől.

Szinergiák az összes területen

Csapatok Egységes jogosultság kezelés egy integrált struktúrában. Határozzuk meg a csapatot a saját elvárásaink szerint, és használjuk ezt a definíciót több területen. Amikor hozzáadunk egy csapatot egy projekthez, a csapat összes tagja automatikusan megkapja a hozzáférést a feladat összes csatolmányához, beleértve a verzió kontrollt, a kód felülvizsgálatát, az automatizált folyamatokat, a CI/CD-t és a kiadásokat.

Chatek Kíméljük meg a kollégákat az extra értesítésektől és attól, hogy több kommunikációs programot kelljen használni.  A munkatársak azonnal értesítést kapnak a Space-en belül, ha frissült a kód felülvizsgálat, ha új kiadás készült vagy ha új komment került a közös blogba. Az új infókra azonnal és helyben reagálhatunk vagy hozzáadhatjuk őket a to-do listához.

Rendelkezésre állás Beállíthatunk házon kívüli státuszt, ami a kollégák számára is látható. Az elérhetőségünk beállításával a munkatársak azonnal láthatjuk, hogy elért-e hozzánk az üzenetük vagy bármilyen, a projekttel kapcsolatos frissítés.

IDE integráció A Space első osztályú IDE integrációt biztosít. A projektekhez tartozó raktárokat klónozhatjuk. Megnézhetjük, hogy egy adott pillanatban kik dolgoznak ugyanazon a fájlon. Az értesítéséket pedig némíthatjuk a kóddal való munka alatt.


FUNKCIÓK

Önkiszolgáló üzemmód Az új projekteket az IT csapat bevonása nélkül is elindíthatjuk. Egyszerre akár több munkatársat is meghívhatunk résztvevőnek a friss projektekhez.

Space Appok Az asztali és a mobilos app segítségével akár útközben is hozzáférhetünk a projekt az összes részletéhez, így az ütemezéshez, a státusz update-ekhez és a kapcsolatokhoz.

Konfigurálhatóság A Space-t a saját igényeink szerint formálhatjuk, hogy megfeleljen a cégünk igényeinek.

  • HTPP API, Webhookok és Client SDK a külső eszközök integrálásához.
  • Szabadon konfigurálható automatizálások saját mezőkkel és Kotlin munkafolyamatokkal.
  • Full-blown pluginok.

Hozzáférés helyben vagy a felhőn keresztül A Space rendszerét igény szerint üzemeltethetjük a JetBrains által üzemeltetett felhőben vagy hamarosan már helyben is.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

,
Ezért válaszd az Adobe CC csomagot egy-egy single app helyett

Az Adobe CC csomag kreatív programjait egyesével, single app formában is megvásárolhatod, ám jobban megéri a teljes csomagot választaniod. Összeszedtünk 5 érvet, hogy miért:


Parallels Success Strory: Vyon Technology

Parallels success story: a Vyron Technology példája jól mutatja, hogyan integrálható hatékonyan a Parallels RAS egy vállalat működésébe.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram