Ismerd meg a Ridert!

2023-04-12 10:00
A JetBrains Rider egy új keresztplatform .NET IDE, ami az IntelliJ platformon és a ReSharperen alapul. Használd ASP.NET, .NET, .NET Core, Xamarin és Unity alkalmazások fejlesztéséhez Windows, Mac OS és Linux operációs rendszereken!

A JetBrains Rider egy új keresztplatform .NET IDE, ami az IntelliJ platformon és a ReSharperen alapul. Használd ASP.NET, .NET, .NET Core, Xamarin és Unity alkalmazások fejlesztéséhez Windows, Mac OS és Linux operációs rendszereken!


rider_lead.png

A JetBrains Rider egy keresztplatformos .NET IDE, amely az IntelliJ platformon és ReSharperen alapul. Támogatja a .NET Frameworköt, az új keresztplatformos .NET Core-t és a Mono-alapú projekteket. Ez lehetővé teszi a széles körű alkalmazások fejlesztését, beleértve a .NET asztali alkalmazásokat, szolgáltatásokat és könyvtárakat, Unity játékokat, Xamarin alkalmazásokat, ASP.NET és ASP.NET Core webalkalmazásokat. 

Ezenfelül miért érdemes a Rider mellett dönteni? Mutatjuk!

1. Számos gyors funkció

A Rider több mint 2200 élő kódellenőrzést, számos kontextusfüggő akciót és átstrukturálást kínál a ReSharper által, és kombinálja ezeket az IntelliJ platform stabil IDE funkcióival. De a Rider a gazdag funkciók ellenére gyors és reszponzív marad.

A Rider nemcsak több platformon futó és hibakereső alkalmazásokat támogat, de maga a Rider is több platformon fut: Windows, macOS és Linux.

2. Kódanalízis és kódszerkesztés

Több mint 2200 élő kódellenőrzéssel büszkélkedhet, automatizált gyorsjavításokkal az egyes vagy tömeges észlelt problémák megoldására. A megoldás-szintű hibaanalízis figyelemmel kíséri a kódproblémákat és értesít minket, ha bármi probléma adódik, akár a jelenleg nem nyitott fájlokban is.

Gazdag szerkesztői funkciók közé tartozik a különböző típusú kódkiegészítés és kódsablonok, az automatikus zárójelek és import direktívák beszúrása, a gyors információs tooltip-ek és az öröklődési navigációhoz szükséges margóikonok, kontextusfüggő akciók és még sok más.

3. Átstrukturálások

A ReSharper több mint 60 átstrukturálásának többsége már elérhető a Riderben, és az összes 450+ kontextusfüggő akció is megtalálható. Átnevezés, módszerek, interfészek és osztályok kivonása, típusok áthelyezése és másolása, alternatív szintaxis használata és még sorolhatnánk!

Ha szeretnéd még jobban megismerni a Ridert, kattints ide!

(JetBrains)

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram