Ilyen volt az idei Budapest Comic Con

2023-06-16 09:30
Merész képregények, lenyűgöző cosplayek, digitális művészet és felejthetetlen élmények - ilyen volt az idei nyári Comic Con!

Merész képregények, lenyűgöző cosplayek, digitális művészet és felejthetetlen élmények - ilyen volt az idei nyári Comic Con!


c.png

Június 10-11-én a Bok Sport- és rendezvény csarnokban került megrendezésre az idei Budapest Comic Con, ami valóban egy kivételes élményt nyújtott mindenkinek, aki szereti a képregényeket és a popkultúrát. A látogatók számára lehetőség nyílt találkozni a kedvenc alkotóikkal, felfedezni új képregényeket, árusokat, művészeti alkotásokat, és részt vehettek izgalmas programokon.

Az eseményen többek között élő beszélgetés zajlott Callan McAuliffe-fel , akinek bárki feltehette kérdéseit karrierjével, filmjeivel, illetve egy esetleges zombiapokalipszissel kapcsolatban. Valamint digitális képregény- és rajzversenyen is megcsillogtathatták tehetségüket a résztvevők. Ezen felül még számos érdekfeszítő programmal kedveskettek a szerzevők a látogatóknak.

cdv_photo_001_1.jpg

image.jpeg

Az eseményen a szoftver.hu csapata is kint volt. A Wacom pultjánál mindkét nap kipróbálhatták a lelkes grafikusok, vagy grafikus palánták a Wacom különböző tábláit: aWacom one-t, a Cintiq 24-et, Cintiq 32-et és egy Cintiq Pro 16-ot is, amiken az Adobe különböző szoftvereivel rajzolhattak.

Ezen kívül több profi grafikus is alkotott standunknál. Szombaton Pozsgay Gyula, Brazil, Pilcz Roland, Kiss Márton Gyula. Vasárnap pedig Simon Iddol, és Ridegh Gábor alkotását kísérhették végig az érdeklődők.

image (2)_1.jpeg

cdv_photo_001 (1).jpg

Ezúton is szeretnénk megköszönni nektek, hogy ennyien látogattatok ki, és ennyien rajzoltatok! Csodálatos alkotások születtek! Az ajándék tábla nyerteseit kisorsoltuk és értesítettük őket! 

Reméljük, hogy találkozunk Veletek a következő Comic Con-on is!

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.


Wacom termékbemutató nyílt nap - Újdonságok és inspirációk

Múlt héten tartottuk a kivételes Wacom termékbemutató nyílt napunkat. Nézd meg milyen volt!


Adobe Acrobat - A felsőoktatás nélkülözhetetlen eszköze

Fedezd fel, hogyan segíti az Adobe Acrobat megjegyzések funkciója a hallgatókat a hatékony tanulásban és együttműködésben a felsőoktatásban, valamint hogyan alkalmazható lépésről lépésre a digitális dokumentumkezelésben.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram