Adobe MAX 2023 jelentkezés

2023-05-02 23:56
Felhívás minden kreatívnak! Megnyílt a jelentkezési lehetőség a 2023 októberi MAX konferenciára.

Felhívás minden kreatívnak! Megnyílt a jelentkezési lehetőség a 2023 októberi MAX konferenciára.


A MAX hamarabb itt lesz, mint gondolnánk - és nem akarjuk hogy kihagyjátok a kreativitás epikus ünnepét. Jelöljjétek be a naptárban, és tervezzétek meg, hogyan csatlakoztok a 2023 október 10-12-én Los Angelesben megrendezésre kerülő MAX-ra, illetve a korábbi, a konferenciát megelőző tanfolyamokkal október 8-9-én. Ha nem tudsz személyesen eljönni, online is részt vehetsz. A regisztrációt most n májusban nyílik meg.

Csatlakozzon a levelezőlistához, hogy mindenről értesüljön a MAX-ról, és elsőként értesüljön a regisztráció megnyitásáról.

Most azonnal inspirációra vágysz? Nézd meg a tavalyi MAX 2022-es rendezvény néhány legjobban értékelt előadását:

Vizuális gyógyászat egy bennszülött szemüvegén keresztül

Az őslakos tanítások és tudásrendszerek elmélyítik a kreatív lehetőségeket és kapcsolatokat. Csatlakozz Tomás Karmelo Amaya kreatív rendezőhöz, filmrendezőhöz, forgatókönyvíróhoz és az Adobe Lightroom nagykövetéhez, aki a rokonságban, az együttérzésben, a történetmesélésben és az innovációban gyökerező művészet közös létrehozásával kapcsolatos meglátásait osztja meg a kultúra, a szövetség és a holisztikus wellness metszéspontjában.

Ezen az ülésen Tomás a következőket fogja feltárni:

 • A gyógyulás terének közös létrehozása a művészet segítségével
 • Egészséges együttműködések kialakítása a trauma- és gyógyulás-informált szemléletmódon keresztül.
 • Vizuális gyógymódok létrehozása költői képeken keresztül

 

Kezdjünk videót szerkeszteni Premiere Pro-val

Akár teljesen új a videoszerkesztésben, akár más szoftverről tér át, csatlakozzon Valentina Vee rendezőhöz, aki megmutatja, hogyan lehet a legsimábban elindulni a Premiere Pro-val. Nem kell megijedni - mindent, amit tudnod kell, könnyen érthető módon, sok példával és tippel ismertetünk meg, hogy felgyorsulj.

Megtanulja, hogyan:

 • Hozzon létre új projektet
 • Szervezze a felvételeket
 • Szinkronizálja a videót és a hangot
 • Szerkesszen az idővonalon
 • Adjon a videóhoz effekteket, átmeneteket, zenét vagy bármilyen más effektet

 

Haladó Photoshop-technikák, amelyeket ismernie kell

Fedezzd fel azokat a fejlett Photoshop-technikákat, amelyekkel talán nem is ismersz vagy használsz a mindennapi tervezési munkád során, pedig érdemes lenne. Csatlakozz Jesús Ramirezhez, a YouTube népszerű Photoshop Training Channel (PTC) szakértő oktatójához, aki új technikákat mutat be, amelyekkel nagyon felgyorsíthatod a munkádat. A haladó Photoshop-felhasználóknak szóló, információban gazdag foglalkozás után szinte mindenki legalább egy "Hű, nem is tudtam, hogy a Photoshop ilyesmire is képes!" felkiáltással távozik majd.

Megtanulod:

 • A neurális szűrők használatát váratlan és kreatív módon
 • A Photoshop "Action" lehetőségeinek új dimenzióját
 • A haladó maszkolás és a blending technikákat a legaprólékosabb kivágásokhoz.

Hogyan növeljük a tervezői esztétikáját multidiszciplináris karrierré?

Hogyan építhetsz olyan karriert, amely sokoldalú, hű az értékeidhez, és egyben szórakoztató is? Hogyan teremtsd meg azt a világot, amelyet látni és élni szeretnél? Csatlakozz a multidiszciplináris művész Laci Jordanhez, aki megosztja veled, hogyan alakította ki hiteles, kompromisszumok nélküli és rendkívül népszerű designesztétikáját, és hogyan épített sikeres karriert olyan ügyfelekkel, mint a Disney, a Google, a Nike és mások.

Ezen az inspiráló előadáson miről hallhatsz?

 • Általános tanácsok a kreatív iparban való eligazodáshoz
 • Az értékeidhez való hűség fontossága és a cselekevés általuk
 • Hogyan vonzhatod magadhoz azokat az ügyfeleket, akikkel együtt szeretnél dolgozni.
 • Hogyan határozd meg, bővítsd és alakítsd ki a saját személyes márkádat.
 • Hogyan fejlesztheted személyes érdeklődési körödet természetes módon multidiszciplináris művészeti formává?

Egy független betűöntő önéletrajza

Csatlakozz James Edmondson betűtervezőhöz és az OH no Type Company alapítójához, és hallgasd meg a történetét egy független betűtervező cég 2016-os alapítása óta tartó működésének kihívásairól, kulisszatitkairól és győzelmeiről. Megtudhatod, mit tanult James, és milyen álmokat sző az OH no a jövőre nézve.

 • Megismerheted, hogy az OH no Type Company a retro és display betűtípusok szenvedélyes projektjeinek ötletéből indult, majd sikeres független betűtervező műhellyé nőtte ki magát.
 • Az OH no sikeresen használja a humort a márkaépítésben és a marketingben, még akkor is, amióta a cég megnőtt és szélesebb közönséget vonz.
 • James virális oktatási tartalmakon keresztül tanít, és az Ohno Radio nevű podcastján keresztül interjúkat készít a világ minden tájáról érkező tipográfusokkal és grafikusokkal.

(Adobe)

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram