Ezekkel a fantasztikus Adobe Illustrator trükkökkel rengeteg időt spórolhatsz.

2023-01-06 12:49
Az Adobe Illustrator minden tervező számára alapvető fontosságú program.   Az Adobe Illustrator nem véletlenül maradt az iparági szabványos vektorgrafikus szerkesztőprogram-a. Egy hatékony program, számos funkcióval, viszont míg a kezelőfelület meglehetősen letisztult, a kezdők számára hajmeresztő lehet, és még a tapasztalt felhasználók is gyakran úgy találják, hogy nem használják ki a szoftver teljes potenciálját - […]

Az Adobe Illustrator minden tervező számára alapvető fontosságú program.


adobeedu_slider.png

 

Az Adobe Illustrator nem véletlenül maradt az iparági szabványos vektorgrafikus szerkesztőprogram-a. Egy hatékony program, számos funkcióval, viszont míg a kezelőfelület meglehetősen letisztult, a kezdők számára hajmeresztő lehet, és még a tapasztalt felhasználók is gyakran úgy találják, hogy nem használják ki a szoftver teljes potenciálját - főleg, ha a gyorsbillentyűkről és más időspóroló trükkökről van szó.

Satori Graphics széles körben ismert a YouTube-on közzétett, tervezőknek szóló oktatóanyagairól, tippjeiről és tanácsairól, egyik videója, amelyben az Adobe Illustrator rejtett trükkjeit ismerteti, nagy vihart kavart. Már több mint 320 ezren nézték meg Satori videóját, és sokan hálásak a tanácsaiért (további tippekért tekintsd meg a mi saját oktatóanyag összeállításunkat az Adobe Illustrator-ról).

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/xSEELhfRyVk.jpg?itok=Hr4ZnqyV","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=xSEELhfRyVk","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó, autoplaying)."]}

 

Satori Graphics rendszeresen oszt meg Adobe tippeket, viszont a fenti videójában azt a 10 legjobb Illustrator trükköt foglalja össze, amelyeket eddigi közzétett videóiból kiválogatott.

Ezek közé tartozik:

  • egy olyan tipp, amellyel egyszerre két ablakban dolgozhatsz különböző nagyítási szinteken,
  • egy módszer, amellyel villámgyorsan létrehozhatsz egy négyzetrácsot,
  • és egy útmutató, hogy hogyan változtathatod meg az alapértelmezett betűtípus-beállításokat,
  • Satori arra is ad egy tippet, hogy hogyan láthatod és szabályozhatod, hogy hány szín van a tervezésedben - ez praktikus, ha nyomtatásra készülsz -,
  • és megmutatja, hogy miként alakíthatod át egy kijelölt elemet egy alakzaton belül elforgatható mintává.

 

Bővebb információ az általános és középiskoláknak szóló Adobe Creative Cloud K12 licencről itt, illetve az alábbi linken olvasható!

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram