Adobe Creative Cloud all Apps általános és középiskoláknak

  Általános és középiskolák, ébresztő!

   

  A korszerű oktatási trendek különös hangsúlyt helyeznek a diákok kreativitásának fejlesztésére.

  Az Adobe új K-12 ajánlata elképesztően kedvező áron biztosítja ezt a lehetőséget a kreatív iparág legkorszerűbb eszköztárának az Adobe Creative Cloud-nak egy speciális, kifejezetten általános és középiskolai oktatásra szánt verziójával.


  A minimum 25 darabtól vásárolható szoftver előfizetési ajánlat licencenként mindössze évi 8 000 forintos nettó áron biztosítja a teljes szoftver csomaghoz való hozzáférést. Ez lehetőséget biztosít a kreativitást tanulni és tanítani vágyóknak arra, hogy elsajátítsák az Adobe teljes kreatív portfóliójának a használatát. 


  Milyen területeken alkalmazzák az Adobe kreatív szoftver-megoldásait?


  Az Adobe VIP (Volume Interactive Plan) keretein belül terjesztett szoftvercsomag minden olyan diák számára óriási lehetőség, aki a kreatív szegmenst magába foglaló pályát szeretné választani, vagy olyan hobbival üti el a szabadidejét, ami érinti ezt a területet. A szoftvercsomag használatával a diákok (és a tanáraik) betekinthetnek a fényképészet, a kép és videó szerkesztés, az illusztráció tervezés vagy az animáció készítés világába, de olyan, kevésbé ismert ágazatokba is bele kóstolhatnak, mint a prototípus készítés (mobil és webfejlesztés) vagy a speciális effektusok elkészítése.


  Az Adobe folyamatosan törekszik arra, hogy minden kreatív területet a legkorszerűbb megoldásokkal szolgálja ki: a diákok így pontosan ugyanazokkal a szoftverekkel dolgozhatnak, amit az iparág aktuális nagyágyúi is használnak.


  Az előfizetés az Adobe VIP programon keresztül történik és a kedvezményes árra kizárólag az általános és középiskolák jogosultak. 


  Az Adobe VIP előfizetéses licencelési program keretében az intézmény oktatói, más dolgozói, valamint diákjai előfizetéses konstrukcióban férhetnek hozzá az Adobe Creative Cloud alkalmazásaihoz és az ahhoz tartozó online szolgáltatásokhoz, melyek segítségével elsajátíthatják a rendelkezésre álló kollaborációs lehetőségek használatát is.


  Az előfizetésbe minimum 25 licence vásárlásával van lehetőség bekapcsolódni. A kedvezményes árat az Önhöz legközelebbi Adobe viszonteladóinknál van lehetősége kérni.


  A megvásárolt K-12 előfizetések és az egyéb VIP termékek a megrendelés után egy központi adminisztrációs konzolon menedzselhetőek, ezen keresztül van lehetőség a szoftverek letöltésére, aktiválására és deaktiválására is.


  A szoftver igénylése során lehetőség van flexibilis lejárati dátum használatára, így az ajánlat lehetőséget nyújt a költségek igényre szabott megtervezésére is. Az előfizetések lejárata előtt a rendszer automatikusan jelzi, az esedékes megújítás szükségességét. Fontos, hogy a rendelkezésre álló szoftver készlet bővítéséhez nem szükséges megvárni ezt a dátumot, mert az egyes előfizetések bármikor bővíthetőek és meghosszabbíthatóak.

  Ugyanaz az intézmény korlátlan számú licencet birtokolhat, a vásárlás egyetlen feltétele, hogy a készlet elérje a minimális (25-ös) darabszámot.


  A licence használati jogot az Adobe egy speciális azonosítón keresztül ellenőrzi, így minden felhasználó egyben a birtokosa is lesz egy "Personal ID-nek". Ez szükséges a kollaborációhoz és a felhő szolgáltatások használatához is, de egyben be is azonosítja a felhasználót. Ez teszi lehetővé azt is, hogy a konstrukcióba bevont diákok és tanárok egy "második" gépre is telepíthessék a szoftvert, így akár otthon is használhatják azt!


  A Personal ID birtokában az elmentett, de be nem fejezett fájlok bárhonnan (akár mobil eszközről is) elérhetőek maradnak, a licencenkénti 2 GB Creative Cloud tárhelynek köszönhetően.


  A csomag az Adobe Creative Cloud Complete csomaggal egyenértékű, minden abba foglalt szoftveréhez hozzáférést biztosít, így a kreatív szoftvereken kívül elérhető az előfizetésen keresztül az Adobe Acrobat DC is. Továbbá az előfizetés ideje alatt megjelenő minden szoftverfrissítés (a verziófrissítések is) elérhetővé válnak a megjelenésükkel egy időben a K-12 csomagok felhasználói részére is.


  Csapjon le erre a remek lehetőségre, és biztosítsa a diákok és a tanárok számára a világ vezető kreatív szoftverterméke által nyújtott teljes alkotói szabadságot - egyúttal nyisson új utakat és lehetőségeket az oktatási intézménye számára is.

   

  Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.