Corel

  Kiváló minőségű grafikus és kreatív szoftverek.

  Videofelvételek rögzítése, javítása és megosztása.
  Árakhoz kattintson ide A CorelDRAW Graphics Suite 2019 minden olyan eszközt tartalmaz, mellyel erősíthetjük a vizuális kommunikációnkat.
  A Corel PDF Fusion-nel hatékonyan és produktívan hozhatunk létre PDF-eket, illetve szerkeszthetjük és rendszerezhetjük őket.
  A MindManager for Mac hatékony és elegáns megoldás az ötletek rendszerezésére, a feladatok követésére és a célok eléréséhez.
  A MindManager 2019 megérkezett, és minden eddiginél jobb szolgáltatásokkal rendelkezik a gondolattérképek felállításához.
  Árakhoz kattintson ide A CorelDRAW Graphics Suite 2018 minden olyan eszközt tartalmaz, mellyel erősíthetjük a vizuális kommunikációnkat.
  A CorelCAD egy nagy teljesítményű DWG kompatibilis tervezőszoftver, az átlagos CAD szoftvereknél jóval előnyösebb árfekvésben. A könnyebb együttműködés érdekében a file-okat DWG formátumban nyissuk meg és mentsük el.
  Árakhoz kattintson ide A Corel VideoStudio Ultimate 2018 új szintre emeli az otthoni videószerkesztés minőségét.
  Árakhoz kattintson ide A Corel VideoStudio Pro 2018 minden olyan eszközt és technikát tartalmaz, ami az otthon videók szerkesztéséhez kell.
  Árakhoz kattintson ide Valósítsuk meg az elképzeléseinket egy nagy teljesítményű videó szerkesztő szoftverrel. A Pinnacle Studio 22 Plus lehetővé teszi a HD és a 3D-s anyagok szerkesztését egy többsávos felületen, több mint 1800 2D/3D effektussal rendelkezik, és ideális eszköze a hanganyagok szerkesztésének is.
  Árakhoz kattintson ide Dolgozzunk bármilyen stílusban, bármilyen projekten a Pinnacle Studio 21 Ultimate videószerkesztő szoftver erejére és kreativitására mindig számíthatunk. A professzionális végeredmény elérésében segít a precíz szerkesztés, a 4K-s formátumok kezelése, a 3D-s technológiák támogatása, és a kifinomult hangszerkesztő eszközpark.
  Árakhoz kattintson ide Készítsünk olyan filmeket, melyekkel lenyűgözhetjük az ismerőseinket! A Pinnacle Studio 20 nem csupán egy professzionális videó-szerkesztő, de egyben a kreatív lehetőségek végtelen tárháza is.
  Árakhoz kattintson ide A Corel Painter 2019 a világ vezető digitális festészeti szoftvere.
  Árakhoz kattintson ide Élvezzük a PaintShop Pro X9 Ultimate által kínált végtelen szabadságot, és készítsük el életünk legjobb képeit!
  Árakhoz kattintson ide Élvezzük a PaintShop Pro 2018 által kínált végtelen szabadságot, és készítsük el életünk legjobb képeit!
  Árakhoz kattintson ide A Painter Essentials 6 a világ egyik legjobb grafikus és illusztrátor szoftvere, a Corel Painter alapján készült.
  A CorelDRAW Technical Suite 2018 minden olyan eszközt tartalmaz, amellyel erősíthetjük vizuális kommunikációnkat.
  Árakhoz kattintson ide A WinZip Pro automatikus adatmentési funkciói segítenek az adatvesztés elkerülésében, így egy új szintre emelik tömörítést. Biztonsági mentést készíthetünk a desktopróbl, a dokumentumokról, a képekről és az e-mailekről, így soha nem fogunk elveszíteni semmit.
  Árakhoz kattintson ide A CorelCAD egy nagy teljesítményű DWG kompatibilis tervezőszoftver, az átlagos CAD szoftvereknél jóval előnyösebb árfekvésben. A könnyebb együttműködés érdekében a file-okat DWG formátumban nyissuk meg és mentsük el.
  Árakhoz kattintson ide Táblázatunkból megtudhatja, hogy az egyes verziók mely főbb funkciókkal rendelkeznek, illetve hogy milyen újdonságokkal szolgál a legújabb CorelDRAW Graphics Suite.