Corel

  Kiváló minőségű grafikus és kreatív szoftverek.

  Egyszerű és nagy teljesítményű, üzleti és tanulási környezetekre optimalizált megoldás Windows alkalmazások futtatására Intel vagy Apple M1 alapú Mac számítógépeken.
  Összehasonlító táblázat a CorelDRAW 2020, a CorelDRAW Essentials 2020 és a CorelDRAW Standard 2020 verziókról
  Videofelvételek rögzítése, javítása és megosztása.
  Árakhoz kattintson ide Lobbantsa lángra kreativitása tüzét professzionális grafikai szoftverrel – amely feladata elvégzéséhez készült. A CorelDRAW Graphics Suite egyszerűsíti a tervezés folyamatát, így gyorsabban eljut a „hűha” érzésig, a minőség feláldozása nélkül.
  Árakhoz kattintson ide A CorelDRAW Graphics Suite minden olyan eszközt tartalmaz, mellyel erősíthetjük a vizuális kommunikációnkat.
  Árakhoz kattintson ide A CorelDRAW Standard egy olyan grafikus csomag, amiben a hobbi felhasználók és a kisvállalkozások minden olyan eszközt megtalálhatnak, ami a grafikus munkákhoz kellhet. Képeslapoktól kezdve a hirdetéseken keresztül a webes grafikákig bármit létrehozhatunk.
  Árakhoz kattintson ide A CorelDRAW Essentials Suite 2021 egy megfizethető és szórakoztató eszköz a grafikus designnal most ismerkedő kezdő felhasználóknak.
  A Corel AfterShot Pro 3 akár négyszer gyorsabb lehet, mint az Adobe Lightroom. Ez az a képszerkesztő, amivel kiteljesíthetjük a kreativitásunkat, és megszabadít minket a magas költségektől, a folyamatos előfizetés terhétől, és a várakozással eltelt időtől.
  A Corel PDF Fusion-nel hatékonyan és produktívan hozhatunk létre PDF-eket, illetve szerkeszthetjük és rendszerezhetjük őket.
  A MindManager 2020 megérkezett, és minden eddiginél jobb szolgáltatásokkal rendelkezik a gondolattérképek felállításához. A MindManager sikeresen használható „agyviharokon", projektmegbeszéléseken, stratégiai tervek készítésénél, prezentációkon és bármilyen komplex információk esetében.
  Árakhoz kattintson ide A Corel VideoStudio Ultimate X9.5 egy teljesen új szintre emeli az otthoni videószerkesztés minőségét.
  Árakhoz kattintson ide A Corel VideoStudio Pro minden olyan eszközt és technikát tartalmaz, ami az otthoni videók szerkesztéséhez kell.
  Árakhoz kattintson ide A Corel VideoStudio Ultimate új szintre emeli az otthoni videószerkesztés minőségét.
  Árakhoz kattintson ide Valósítsuk meg az elképzeléseinket egy nagy teljesítményű videó szerkesztő szoftverrel. A Pinnacle Studio Plus lehetővé teszi a HD és a 3D-s anyagok szerkesztését egy többsávos felületen, több mint 1800 2D/3D effektussal rendelkezik, és ideális eszköze a hanganyagok szerkesztésének is.
  Árakhoz kattintson ide Dolgozzunk bármilyen stílusban, bármilyen projekten a Pinnacle Studio Ultimate videószerkesztő szoftver erejére és kreativitására mindig számíthatunk. A professzionális végeredmény elérésében segít a precíz szerkesztés, a 4K-s formátumok kezelése, a 3D-s technológiák támogatása, és a kifinomult hangszerkesztő eszközpark.
  Árakhoz kattintson ide Készítsünk olyan filmeket, melyekkel lenyűgözhetjük az ismerőseinket! A Pinnacle Studio nem csupán egy professzionális videó-szerkesztő, de egyben a kreatív lehetőségek végtelen tárháza is.
  Árakhoz kattintson ide A Corel Painter a világ vezető digitális festészeti szoftvere.
  Árakhoz kattintson ide Élvezzük a PaintShop Pro 2021 Ultimate által kínált végtelen szabadságot, és készítsük el életünk legjobb képeit!
  Árakhoz kattintson ide Élvezzük a PaintShop Pro 2021 által kínált végtelen szabadságot, és készítsük el életünk legjobb képeit!
  Árakhoz kattintson ide A Painter Essentials a világ egyik legjobb grafikus és illusztrátor szoftvere, a Corel Painter alapján készült.