Újabb díjat zsebelt be az Adobe Premiere Pro

2023-09-08 10:46
Az Adobe Premiere Pro szövegalapú szerkesztése nyerte el a HPA műszaki kiválóságért díját.

Nemrég zajlott a Hollywood Professional Association (HPA) díjazottak bejelentése. Ez a díj kivételes technikai és kreatív újításokat ismer el a médiában, például tartalomgyártási, terjesztési vagy archiválási megoldásokat. A HPA régóta támogatója az úttörő technológiáknak és az inspiráló kreativitásnak, és ezért is különösen büszke az Adobe arra, hogy idén elnyerte a Műszaki kiválóságért járó díjat. Az Adobe Premiere Pro számos hasznos funkcióval rendelkezik. Ezek közül az egyik mesterséges intelligenciával működtetett szövegalapú szerkesztési funkció, melyet díjaztak.

Áprilisban mutatták be a Premiere Pro-ban a szövegalapú szerkesztést – egy forradalmi, mesterséges intelligenciával működtetett technológiát, amely olyan egyszerűvé teszi a videószerkesztést, mint például a szöveg másolása és beillesztése. A szövegalapú szerkesztés elemzi a klippeket, lehetővé téve a szavak vagy kifejezések keresését. Ezt követően egyszerűen kivághatjuk a mondatokat és átrendezhetjük a dialógust a transzkript ablakban, miközben a vázlatvágás automatikusan formálódik az idővonalban. A szövegalapú szerkesztés kiküszöböli annak szükségességét, hogy sokáig nézzük a felvételeket csak azért, hogy megtaláljuk a megfelelő részleteket, így több időnk marad a kreatívkodásra.

Mára már elvárás, hogy a vágók fényeljék a képeket, keverjék a hangot és különböző speciális effektekkel is kiegészítsék az anyagot, ráadásul mindezt rövid határidőn belül. Az Adobe Premiere Pro lehetővé teszi, hogy kevesebb időt töltsünk el a monoton, időigényes feladatokkal, és többet a kreatív szerkesztéssel.

További információkat itt találsz a témában.

Olvass tovább

, ,
Fontos hírek - Adobe Creative Cloud áremelés!

2023. november 1-től új változások következnek be az Adobe Creative Cloud előfizetések áraiban.


Parallels RAS - Egyszerű, hatékony és rugalmas munkavégzés

A Parallels RAS nem csak egy újabb virtualizációt segítő eszköz haenm egy híd az on-premises és a multi-cloud megoldások között.


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram