Adobe GenStudio for Enterprise

2023-09-27 15:30
Az Adobe bemutatja az Adobe GenStudio for Enterprises-t, amely a tartalom ötletelés, -készítés, -gyártás és -aktiválás legjavát egyesítve forradalmasítja a vállalati tartalomellátási láncot.

Az Adobe több AI alapú design szolgáltatás mellett bejelentette az új Adobe GenStudio megoldást a mai vállalati tartalomellátási lánc igényeinek megoldására.

Adobe GenStudio

Az új tartalmak iránti kereslet napról napra nő. A tartalom életciklusa azonban a koncepciótól a szállításig bonyolult és időigényes. Az Adobe GenStudio segítségével zökkenőmentesebben kezelheti a végponttól végpontig tartó folyamatot - a stratégiától, az ötleteléstől és a létrehozástól a jóváhagyásokig, a kézbesítésig és az elemzésig. Az integrált megoldás segít a megfelelő méretű tartalom létrehozásában, a gyorsabb piacra juttatásban, a teljesítmény optimalizálásában és a befektetések megtérülésének növelésében.

adobe genstudio

Az Adobe bemutatja az Adobe GenStudio-t, egy új megoldást, amely a tartalomötletelés, -alkotás, -gyártás és -aktiválás legjobbjait egyesíti, hogy a generatív AI erejével forradalmasítsa a vállalati tartalomellátási láncot. Az Adobe GenStudio egy átfogó, integrált megoldás bármely vállalat számára, amely generatív AI képességekkel és intelligens automatizálással felturbózza és leegyszerűsíti a létrehozástól az aktiválásig tartó folyamatot.  

Az AI ügyfélközpontú megközelítése

Az Adobe a magánszemélyek és a különböző méretű vállalkozások megbízható partnereként ügyfélközpontú megközelítéssel fejleszti és alkalmazza az AI képességeket. Mindezt az AI etikai elvei mentén vezérelve, így biztosítva a tartalom és az adatok átláthatóságát. Az Adobe úgy tervezte meg a Firefly generatív AI kimenetét, hogy az kereskedelmi felhasználás szempontjából biztonságos legyen. A Firefly for Enterprise lehetőséget kínál a vállalkozásoknak arra, hogy a legtöbb Firefly-alapú munkafolyamat által generált tartalomra szellemi tulajdonjogi (IP) ellentételezést kapjanak.  

Vállalati agilitás

A marketing munkafolyamatok skálázása, új érdekeltek felhatalmazása és valós idejű tartalom telepítése. Az Adobe GenStudio segíti a szervezetek gyors mozgását, mivel az Adobe Express segítségével - amely mostantól az Adobe Experience Cloudba integrált - több csapattag hozhat létre többcsatornás tartalmakat.

A marketingesek a brand által jóváhagyott eszközöket hozhatnak létre, szerkeszthetnek és verziózhatnak az azonnali személyre szabás érdekében.

Az elosztott csapatok a csatornákra, célközönségre és helyszínre jellemző tartalmi igényeket kezelhetik.

Gyorsabban hozhat létre és szolgáltathat tartalmakat, miközben biztosítja a márkaszabványok és az általános irányítás fenntartását.

Hatékonyság és költség optimalizálás

A tartalmi termelékenység és a költségmegtakarítás kéz a kézben járhat. Az Adobe GenStudio megváltoztatja a tartalomgyártás gazdaságosságát a kreatív és az aktiválási folyamatok során, így Ön a szükséges mennyiséget és változatosságot hozhatja létre - anélkül, hogy ez negatívan befolyásolná az eredményt

Tervezze, kezelje és kövesse nyomon tartalmi kezdeményezéseit az erőforrások és a költségvetés optimalizálása érdekében.

Koordinálja hatékonyan a csapatok közötti együttműködést - a briefek megírásától a kreatív ötletelésen, a felülvizsgálaton, jóváhagyáson és a kiszállításon keresztül.

Szerezzen mélyreható betekintést a tartalom teljesítményébe a különböző csatornákon keresztül.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram