Adobe Express - felsőoktatási kedvezmény!

2024-01-05 17:40
Az Adobe Express különösen előnyös olyan tananyagok elkészítésekor, ahol a szemléletes és esztétikus prezentációk segítenek a diákoknak a jobb megértésben és tanulásban.

adobe express kedvezmény

Az Adobe Express egy könnyen használható online platform, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű képszerkesztést, dokumentumok formázását, valamint az ábrák és diagramok készítését. Ez különösen előnyös lehet olyan tananyagok elkészítésekor, ahol a szemléletes és esztétikus prezentációk segítenek a diákoknak a jobb megértésben és tanulásban. Lehetővé teszi a projektjeik online megosztását, ami kiváló lehetőség a csoportmunkához és a közös projektekhez. Így a diákok könnyen együttműködhetnek, és egymástól tanulva fejleszthetik a digitális készségeiket.

Az alkalmazás könnyen integrálható más Adobe alkalmazásokkal, például a Photoshop Express-szel vagy a Adobe Spark-kal, így a diákok teljes körű kreatív eszköztárral dolgozhatnak.

Ezek tudatában biztosak vagyunk, hogy a kedvezmény amivel készültünk a számodra levesz majd a lábadról!

Részletek és feltételek:

  • Termék: Adobe Express
  • Kedvezményes ár: €0,83 / hónap / seat (€10 / év)
  • Piaci szegmens: oktatási (EDU)

Fontos:

  • A kedvezmény csak új ügyfelekre vonatkozik.
  • A kedvezmény csak 100 vagy több licenc vásárlása esetén érvényes.
  • Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

Használd ki gyorsan ezt a lehetőséget, és ne maradj le az év legnagyobb kedvezményéről!

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram