[WEBINÁR]: Adobe Acrobat DC - Egyedi élmények, személyre szabott dokumentumok

2023-11-24 15:00
Hozd ki a lehető legtöbbet az Adobe Acrobat DC-ből. Ha lemaradtál volna webinárunkról, most visszanézheted azt YouTube csatornánkon.

Adobe Acrobat DC

A világ legnépszerűbb PDF kezelő szoftvere, az Adobe Acrobat DC lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen dolgozz a dokumentumokon önállóan, esetleg az Adobe Creative Cloud részeként.
Ezen kívül az Acrobat előfizetéshez ingyenesen jár az Adobe Sign e-aláíró szolgáltatás is, mely a dokumentumok aláírását könnyíti meg. Ezen eszközök segítségével jelentősen növelhetjük a munkafolyamatok hatékonyságát és jobban összehangolhatjuk azokat.

Legutóbbi webinárunkon Olejnyik Attila kollégánk az Adobe Acrobat DC funkcióit mutatta be, melyek közé tartoznak olyan hasznos funkciók is, mint például az, hogy a szoftvert bárhonnan és bármikor elérheted, hogy szerkeszd dokumentumaidat.
Az Acrobat nagy hangsúlyt fektet a dokumentumok biztonságára is. Továbbá a különböző testreszabási lehetőségekkel még több időt spórolhatunk és még tovább növelhetjük a hatékonyságot.

Nézd vissza itt az élő webinárt, ha lemaradtál róla:

Ha szeretnél további összefoglalókat, webinárokat, előadásokat nézni a legmenőbb kreatív szoftverekről, akkor mindenképpen csekkold YouTube csatornánkat!

Jó tanulást kíván a szoftver.hu csapata!

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.


Wacom termékbemutató nyílt nap - Újdonságok és inspirációk

Múlt héten tartottuk a kivételes Wacom termékbemutató nyílt napunkat. Nézd meg milyen volt!


Adobe Acrobat - A felsőoktatás nélkülözhetetlen eszköze

Fedezd fel, hogyan segíti az Adobe Acrobat megjegyzések funkciója a hallgatókat a hatékony tanulásban és együttműködésben a felsőoktatásban, valamint hogyan alkalmazható lépésről lépésre a digitális dokumentumkezelésben.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram