Wacom One 12 - 20% kedvezmény!

2024-08-16 15:48
Most 20% kedvezménnyel szerezheted be a Wacom One 12 táblát, hogy a legjobb eszközzel vághass neki az új kreatív kihívásoknak!

wacom one 12

Miért válaszd a Wacom One 12 Display táblát?

A Wacom One 12 tábla nem csupán egy rajztábla, hanem egy teljes körű digitális műhely, amely minden szintű művész számára ideális. Akár kezdő vagy, akár profi, ez az eszköz segít abban, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Íme néhány ok, amiért érdemes ezt a táblát választani:

  • 12 hüvelykes Full HD kijelző: Éles, tiszta képet biztosít, ami lehetővé teszi, hogy a legapróbb részleteket is tökéletesen kidolgozd.
  • Könnyű és hordozható: A Wacom One 12 tábla könnyen hordozható, így bárhol és bármikor alkothatsz.
  • Természetes tollérzet: A Wacom toll technológiája pontos és természetes rajzolási élményt nyújt, mintha valódi papírra rajzolnál.
  • Széles kompatibilitás: Windows, macOS, és Android rendszerekkel is használható, így nem kell aggódnod a kompatibilitás miatt.

Most 20% kedvezménnyel szerezheted be, hogy a legjobb eszközzel vághass neki az új kreatív kihívásoknak!

Ajándék szoftverek

A Wacom One 12 táblával nemcsak egy kiváló rajzeszközt kapsz, hanem egy sor ajándék szoftvert is, amelyekkel azonnal elmerülhetsz a kreatív munkában. A csomag részeként hozzáférést kapsz olyan népszerű programokhoz, mint a Clip Studio Paint, amely ideális digitális rajzoláshoz és festéshez, valamint a Bamboo Paper, amely tökéletes a jegyzeteléshez és vázlatkészítéshez. Ezek mellett kipróbálhatod a Kamiapp-ot is, a Collaboard-ot is, a Magma-t és sok népszerű alkalmazást is!
Ezek a szoftverek lehetővé teszik, hogy azonnal elkezdhesd a munkát, anélkül hogy további eszközöket kellene beszerezned.

Részletes információkért látogass el a wacominfo.hu oldalra, vagy keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen a rendelkezésedre áll.

Olvass tovább


A TeamViewer nyerte a Microsoft Teams Év Partnere Díjat

A TeamViewer lett a 2024-es Microsoft Apps & Solutions for Microsoft Teams Év Partnere díj nyertese!


AI Újdonságok és Fejlesztések: A 2024-es Budapesti AI Summit Összefoglalója

A közép-kelet-európai régió legnagyobb mesterséges intelligencia konferenciája volt a budapesti AI Summit. Olvass az eseményről itt!


CorelDRAW Graphics Suite - 35% akció örökös licencre!

Különleges kedvezmény keretein belül most 35%-os kedvezménnyel szerezheted be a CorelDRAW Graphics Suite örökös üzleti licencedet!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram