[MEGHÍVÓ]: Adobe Acrobat - Kezdjük az alapoktól, 2. rész!

2024-05-17 16:18
Legutóbbi webinárunk során az Adobe Acrobat tanfolyam első részében a szoftver alapjaival ismerkedtünk meg. Most, a második részben tovább lépünk, és a haladó funkciók világába kalauzoljuk el résztvevőinket.

adobe acrobat

Az Adobe Acrobat vállalkozások végtelen sorának könnyíti meg a digitális munkavégzést és dokumentumkezelést. A szoftver legfőbb előnyei között szerepel, hogy számtalan hasznos funkcióval rendelkezik és rendkívül rugalmasan használható szinte bármilyen eszközről. Ezen kívül kiemelt szerepet kap a biztonság, valamint a feladatok megfelelő delegálhatósága is.

Legutóbbi webinárunk során az Adobe tanfolyam első részében a szoftver alapjaival ismerkedtünk meg.
Most, a második részben tovább lépünk, és a haladó funkciók világába kalauzoljuk el résztvevőinket.

De miről is lesz szó?

Mindenről amit a PDF szerkesztésről tudni kell!
Ismerd meg, hogyan szerkesztheted és javíthatod a PDF dokumentumokat, fedezd fel a különböző formátumok közötti konvertálási lehetőségeket és sajátítsd el az Adobe Acrobat automatizálási funkcióit.

További fontos információk


A webinárt IT szakértő kollégánk Olejnyik Attila tartja, aki számos más szoftver mellett nagy szakértelemmel rendelkezik az Adobe szoftverek funkcióit illetően.

adobe acrobat

Az webinár időpontja: 2024. május 23. 11:00 óra.

A webináron való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

Az ingyenes online eseményre való regisztráció egyszerű és gyors. A webinár során pedig lehetőséged lesz kérdéseket feltenni szakértő kollégánknak az Adobe Acrobat kezelésével kapcsolatban.

Ha lemaradtál volna itt tudod visszanézni az Adobe tanfolyam első részét:

Találkozzunk webinárunkon és tanuljunk együtt az Adobe Acrobat-ról! Ha szeretnél hangolódni a webinár előtt, mindenképpen csekkold YouTube csatornánkat, ahol számtalan webinárt, tutorialt és előadást találsz még.

Sok szeretettel várunk Téged!

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram