[MEGHÍVÓ]: Adobe Firefly webinár - A végtelenbe és tovább!

2023-07-11 16:28
Az Adobe az utóbbi hónapokban felrobbantotta az internetet az új mesterséges intelligenciával rendelkező képgenerátorával, ami a tervezést és képalkotást egy teljesen új dimenzióba helyezte. Ez az Adobe Firefly.

Az Adobe az utóbbi hónapokban felrobbantotta az internetet az új mesterséges intelligenciával rendelkező képgenerátorával, ami a tervezést és képalkotást egy teljesen új dimenzióba helyezte. Ez az Adobe Firefly.

Az Adobe Firefly egyesíti a legmodernebb dizájnelemeket és technológiákat, hogy egy intuitív és hatékony felhasználói élményt nyújtson. Az alkalmazás számos eszközt és funkciót kínál, beleértve a gyors rajzolást és festést, a fotómanipulációt, a szövegstílusok testre szabását, az animációk létrehozását és még sok más izgalmas lehetőséget.

Szakembereknek és fejlesztőknek lett kifejlesztve, akik számára lehetővé teszi az AI, hogy a tervezési és a fejlesztési munkafolyamatokat szorosabbra fűzzék. Az Adobe Firefly alkalmas arra, hogy a kreatív elképzeléseket valósággá változtassa.

Webinárunk célja az, hogy segítsünk neked eligazodni az Adobe Firefly használatában, valamint hogy megmutassuk, hogyan használd azt a saját elképzeléseid megvalósítása érdekében.

Többek között olyan kérdésekre keressük a választ mint például:

  • Hogyan alakítja át a mesterséges intelligencia forradalom az Adobe szoftvereit?
  • Hogyan változtatja meg a munkavégzést ez a forradalmi új lehetőség?
  • Mi és miért különleges az Adobe Firefly?
  • Hogyan írjunk kiváló Firefly promptokat és hogyan fog ez a technológia utat törni magának az Adobe kreatív (és nem kreatív) szoftvereiben?

Fogadjátok sok szeretettel Olejnyik Attila kollégánk legújabb "Adobe Firefly - a végtelenbe és tovább" című webinárját!

A webinár időpontja: 2023. július 13. 11:00 óra.

Sok szeretettel várunk Téged!

Olvass tovább

, ,
Fontos hírek - Adobe Creative Cloud áremelés!

2023. november 1-től új változások következnek be az Adobe Creative Cloud előfizetések áraiban.


Parallels RAS - Egyszerű, hatékony és rugalmas munkavégzés

A Parallels RAS nem csak egy újabb virtualizációt segítő eszköz haenm egy híd az on-premises és a multi-cloud megoldások között.


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram