[MEGHÍVÓ]: Adobe Express Webinár - A Kreativitás és a Sokoldalúság Eszköze

2023-10-05 09:23
A kreatív világban a fejlődés és az innováció mindig is kiemelten fontos volt. Az Adobe, a kreatív eszközök vezető szállítója, folyamatosan újít és követi az aktuális trendeket és technológiákat.

Webinárium az Adobe Express-ről.

Elképesztő dolgok zajlanak épp a kreatív eszközeink területén! Megtáltosodott a Photoshop, útnak indult a Firefly, az Adobe pedig egyre-másra rukkol elő az új trendeket meglovagló szoftvereivel, mint például a webre költöztetett Photoshop vagy a vadonatúj AR fejlesztőeszköz, az Aero.
Van azonban egy szoftver ami mindenki számára elérhető, és egységesen képviseli ezt a haladást és sokrétűséget

Most bemutatjuk azt az eszközt, ami lehetővé teszi mindenkinek hogy a kreativitását kibontakoztathassa!

Miért érdemes kipróbálni az Adobe Express-t?

Az Adobe Express egy ingyenes, könnyen használható szoftver, amely bárhol elérhető. Segítségével bárki belekóstolhat a kreatív design világába, dolgozhat fotókon, készíthet rövid videókat vagy online és offline tartalmat - akár a Firefly segítségével is. Az Adobe Express egy kapu a kreativitás világába.

De mi a célja az Adobe-nek az Express-szel? Hogyan illeszkedik ez a termékportfólióba és miért jó nekünk, ha van egy ilyen szoftverünk is?

Olejnyik Attila szakértői előadása az Adobe szofverekről.

Erről lesz szó kollégánk, Olejnyik Attila újabb webinárján "Adobe Express - Kis lépés az Adobe számára, óriási ugrás a felhasználóknak!"

A webinár időpontja: 2023. október 10. 11:00 óra.

Ez egy új lehetőség, amit érdemes kihasználni. Fedezd fel a kreativitás és sokoldalúság világát, és készülj fel egy izgalmas utazásra az Adobe Express segítségével!
Regisztrálj most, és csatlakozz hozzánk ezen a kihagyhatatlan a webináron.

Az ingyenes online eseményre való regisztráció egyszerű és gyors. A webinár során pedig lehetőséged lesz kérdéseket feltenni szakértő kollégánknak az Adobe Express kezelésével kapcsolatban.

Sok szeretettel várunk Téged!

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram