Ilyen volt az ITBUSINESS INSIDE 2023

2023-09-18 11:21
Mi is részt vettünk az ITBUSINESS INSIDE 2023 konferencián. Olejnyik Attila kollégánk az AI-ról és az Adobe Firefly-ról tartott előadást.

itbusiness inside 2023

2023. szeptember 5-én megrendezésre került az ITBUSINESS INSIDE 2023 konferencia, mely "A Jövő Megbízhatatlan" nevet viselte. A rendezvényen a szoftver.hu csapata is részt vett, kollégánk, Olejnyik Attila pedig egy izgalmas és informatív előadással készült a résztvevőknek.

A rendezvényre kilátogatóknak lehetőségük volt a szakmai világban felmerülő kérdésekkel kapcsolatban különböző előadásokat meghallgatni. Ezen kívül a ma már megkerülhetetlen mesterséges intelligencia világáról is szó esett. A Szoftver.hu standjánál az Adobe, Wacom és TeamViewer szakértői a teljes rendezvény ideje alatt elérhetők voltak: válaszoltak a kérdésekre és segítettek a résztvevőknek az új technológiák megértésében.

itbusiness inside 2023

A Szoftver.hu kiváló szakértője Olejnyik Attila kollégánk az Adobe megbízásából bemutatta az Adobe Firefly-t, mely forradalmi újításokat vitt végbe az AI technológia terén. 

Előadásában bemutatta, hogyan használhatjuk ezt az új eszközt munkánk során, és segítségével hogyan készíthetünk még hatékonyabban lenyűgöző digitális műveket, projekteket vagy más tartalomakat. Az előadás hamarosan elérhető lesz a szoftver.hu YouTube csatornáján.

Ne hagyd ki a bemutatót, és nézd meg a videót!

Az idei ITBUSINESS INSIDE rendezvény kiváló lehetőséget kínált a szakembereknek és vállalkozásoknak a legújabb üzleti problémák megtárgyalására és a mesterséges intelligencia technológiák és megoldások bemutatására. Örülünk, hogy mi is kint lehettünk az eseményen és találkozhattunk az üzleti szféra számos innovatív tagjával.

itbusiness inside 2023

Ne maradj le az Adobe bemutatójáról valamint a Wacom és a TeamViewer további izgalmas fejlesztéseiről!
Kövess minket weboldalunkon, Facebookon és Instagramon, hogy mindig naprakész legyél a legújabb innovációk terén!

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram