Ilyen volt az ITBUSINESS INSIDE 2023

2023-09-18 11:21
Mi is részt vettünk az ITBUSINESS INSIDE 2023 konferencián. Olejnyik Attila kollégánk az AI-ról és az Adobe Firefly-ról tartott előadást.

itbusiness inside 2023

2023. szeptember 5-én megrendezésre került az ITBUSINESS INSIDE 2023 konferencia, mely "A Jövő Megbízhatatlan" nevet viselte. A rendezvényen a szoftver.hu csapata is részt vett, kollégánk, Olejnyik Attila pedig egy izgalmas és informatív előadással készült a résztvevőknek.

A rendezvényre kilátogatóknak lehetőségük volt a szakmai világban felmerülő kérdésekkel kapcsolatban különböző előadásokat meghallgatni. Ezen kívül a ma már megkerülhetetlen mesterséges intelligencia világáról is szó esett. A Szoftver.hu standjánál az Adobe, Wacom és TeamViewer szakértői a teljes rendezvény ideje alatt elérhetők voltak: válaszoltak a kérdésekre és segítettek a résztvevőknek az új technológiák megértésében.

itbusiness inside 2023

A Szoftver.hu kiváló szakértője Olejnyik Attila kollégánk az Adobe megbízásából bemutatta az Adobe Firefly-t, mely forradalmi újításokat vitt végbe az AI technológia terén. 

Előadásában bemutatta, hogyan használhatjuk ezt az új eszközt munkánk során, és segítségével hogyan készíthetünk még hatékonyabban lenyűgöző digitális műveket, projekteket vagy más tartalomakat. Az előadás hamarosan elérhető lesz a szoftver.hu YouTube csatornáján.

Ne hagyd ki a bemutatót, és nézd meg a videót!

Az idei ITBUSINESS INSIDE rendezvény kiváló lehetőséget kínált a szakembereknek és vállalkozásoknak a legújabb üzleti problémák megtárgyalására és a mesterséges intelligencia technológiák és megoldások bemutatására. Örülünk, hogy mi is kint lehettünk az eseményen és találkozhattunk az üzleti szféra számos innovatív tagjával.

itbusiness inside 2023

Ne maradj le az Adobe bemutatójáról valamint a Wacom és a TeamViewer további izgalmas fejlesztéseiről!
Kövess minket weboldalunkon, Facebookon és Instagramon, hogy mindig naprakész legyél a legújabb innovációk terén!

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram