Ilyen volt a 2024-es Téli MondoCon!

2024-01-14 22:40
Idén is részt vettünk a 2024-es Téli MondoCon-on!

Ahogy az előző években is, idén is izgalmas lehetőség nyílt számunkra, hogy részt vegyünk a MondoCon fantasztikus világában. A rendezvény minden évben egy valódi kulturális és kreatív ünnep, amelyre a manga, anime, film és videójáték rajongók szívesen látogatnak el. És természetesen mi sem hagyhattuk ki ezt a lehetőséget, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjünk a közönséggel és bemutassuk szolgáltatásainkat.

A 2024-es Téli MondoCon január 13-án került megrendezésre, és Budapest legnagyobb rendezvényközpontjában, a Hungexpo területén zajlott. A nap során rengeteg érdekes program várta a látogatókat, és mi büszkén mondhatjuk, hogy részesei lehettünk ennek a kivételes eseménynek.

A rendezvény során számos izgalmas programmal találkozhattunk, amelyek között mindenki megtalálhatta a számára legérdekesebbet. A Cosplay és AMW gála, a tematikus cosplay fotózás, a zenekvíz és más kvízek mind-mind kiváló lehetőséget kínáltak a résztvevőknek a szórakozásra és az alkotásra. A Barbie filmvetítés, a rajzcsata és a Just Dance 2024, Tekken7 és LOL verseny pedig garantálták a jó hangulatot és a versengés izgalmát.

Természetesen a szoftver.hu csapata sem maradhatott ki ebből az izgalmas napból. Egész napos jelenlétünkkel a Wacom és az Adobe teremben lehetőséget biztosítottunk a látogatóknak, hogy kipróbálják a különböző rajztáblákat és megalkossák kedvenc anime, manga vagy videójáték karaktereiket az Adobe kreatív szoftvereivel. Az Adobe szoftvereknek köszönhetően a mangával és animével dolgozó grafikusok rengeteg kreatív funkciót használhatnak munkájuk során, és mi örömmel mutattuk be ezeket a lehetőségeket az érdeklődőknek.

Az Adobe kínálatában olyan kiváló szoftverek találhatók, mint például az Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign és After Effects, amelyek segítségével a digitális grafikus munkák során kivételes eredmények érhetők el. Emellett a Creative Cloud csomag részeként olyan új innovációkat is bemutattunk, mint például az Adobe Firefly, amely mesterséges intelligenciára épülő új szintet képvisel a kreativitásban.

A MondoCon nem csupán egy egyszerű rendezvény, hanem egy valódi élmény és közösség, amely összehozza azokat, akik szenvedélyesen szeretik ezt a különleges kultúrát. Büszkék vagyunk, hogy részesei lehettünk ennek a fantasztikus napnak, és köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott hozzánk a Hungexpora.

Találkozzunk jövőre újra!

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram