Photoshop és Firefly: Kreatív generatív AI - Az új varázslatos kombináció!

2023-06-21 13:50
 A Firefly több, mint hat hete indult el, és gyorsan az Adobe történetének egyik legsikeresebb béta bevezetése lett, mivel a béta felhasználói eddig több mint 100 millió eszközt generáltak!

 A Firefly több, mint hat hete indult el, és gyorsan az Adobe történetének egyik legsikeresebb béta bevezetése lett, mivel a béta felhasználói eddig több mint 100 millió eszközt generáltak!


media_13232e94d9c19e913e2afb89faeed1462f52b571a_0.png

A Photoshop előfizetők már közvetlenül a Photoshop béta alkalmazásában is kihasználhatják a Firefly, kreatív generatív AI-modellcsalád varázsát. A Generative Fill segítségével a saját szavaiddal fogalmazhatod meg, hogy milyen képet szeretnél alkotni. Ezek az utasítások lehetnek tartalom hozzáadása, a kép egyes részeinek eltávolítása vagy helyettesítése, valamint a kép széleinek meghosszabbítása. A Generative Fill beépül a Photoshop minden kijelölési funkciójába, és egy új generatív rétegtípust is létrehoz, így nem fog destruktív módon dolgozni. A Generatív kitöltés emellett modulként is elérhető a Firefly béta verziójában.

A Photoshop (béta) alkalmazásban a Generative Fill mellett a Photoshopban is új eszközök kerültek piacra, amelyekkel drámaian felgyorsíthatjuk a mindennapi kreatív munkafolyamatokat, és lehetővé tehetjük, hogy időmegtakarítás mellett összetett szerkesztéseket végezzünk és egyedi terveket hozzunk létre.

Újdonságok a Photoshopban

  • Előbeállítások: Az előbeállítások olyan szűrők, amelyek felgyorsítják az összetett feladatokat azáltal, hogy lehetővé teszik a képek előnézetét és megjelenésének néhány lépésben történő megváltoztatását, hogy azonnal egyedi megjelenést érjünk el.
media_11464aafe507ec80c3fc026b4d0849bccfe43918a.png

   

Forrás

Ha szeretnél többet megtudni a funkció használatáról kattints ide!

  • Eltávolító eszköz: Egy mesterséges intelligenciával működő funkció, amely lehetővé teszi, hogy egy nem kívánt objektumot egyszerűen ecsettel eltüntessen, megőrizve a közeli objektumok integritását, és zavartalan átmenetet biztosítva összetett és változatos háttereken. Az Eltávolító eszköz különösen hatékony a nagyobb objektumok eltávolításakor és a képen belüli sima fókuszváltás illesztésekor.
media_102b86f189b6ab8ee7fdd7eac4df8fa459b2fc8f5.png

Forrás

Ha szeretnél többet megtudni a funkció használatáról kattints ide!

  • Kontextuális feladatsáv: A Kontextuális feladatsáv egy képernyőn megjelenő menü, amely számos kulcsfontosságú munkafolyamatban ajánlja a legfontosabb következő lépéseket, csökkentve a projekt befejezéséhez szükséges kattintások számát, és könnyebben elérhetővé téve a leggyakoribb műveleteket.
media_1f3b161ad35742f3b2a1924bbfe4f13ddfb61aa6d.png

Forrás

Ha szeretnél többet megtudni a funkció használatáról kattints ide!

  • Gradiens funkció: A funkció lehetővé teszi a gradiensek létrehozását néhány lépésben, és mostantól új, vászonra helyezett vezérlőket tartalmaz, amelyek segítségével a gradiens számos aspektusát valós időben, pontosan szabályozhatja. Az automatikusan létrehozott élő előnézet azonnal megmutatja, hogy az elvégzett módosítások hogyan hatnak a képre. Valamint visszaléphetsz és módosíthatod a gradienst anélkül, hogy az eredeti képet véglegesen megváltoztatnád.
Képernyőkép 2023-06-21 160417.png

Forrás

Ha szeretnél többet megtudni a funkció használatáról kattints ide!

Ha részletesebben olvasnál erről a témáról, ezen a linken elérheted!

További érdekességekért kattints ide!

Forrás

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.


Wacom termékbemutató nyílt nap - Újdonságok és inspirációk

Múlt héten tartottuk a kivételes Wacom termékbemutató nyílt napunkat. Nézd meg milyen volt!


Adobe Acrobat - A felsőoktatás nélkülözhetetlen eszköze

Fedezd fel, hogyan segíti az Adobe Acrobat megjegyzések funkciója a hallgatókat a hatékony tanulásban és együttműködésben a felsőoktatásban, valamint hogyan alkalmazható lépésről lépésre a digitális dokumentumkezelésben.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram