Egy Photoshop művész különleges világa

  Samir Belhamra tájképeit első pillanatra akár gyönyörű fotóknak is gondolhatnánk, ám ő saját képzelőerejét használja arra, hogy különleges tájakra repítsen minket.

  leadkep_86.jpg

   

  Samir Belhamrat gyermekkora óta lenyűgözte a művészet és a kreativitás. Egy szerény anyagi helyzetű családban nőtt fel, így sokáig csak álmodozott arról, hogy eljut a világ gyönyörű tájaira.

  “Már gyerekkoromban elkezdtem rajzolni, graffitiket készíteni arról, milyen is lehet a világ. Az internet, a fotózás és olyan eszközök, mint a Photoshop, végtelen lehetőséget kínáltak az önmegvalósításra. Lehetővé tették számomra, hogy megvalósítsam az ötleteimet és elindítsam a számítógépes grafikai vállalkozásomat. Az én stílusom atipikus, a valóság és a képzelet között helyezkedik el, és remélem, hogy alkotásaimmal arra serkentem az embereket, hogy merjenek álmodozni, utazni és nézőpontot váltani”. - nyilatkozta a Dél-Franciaországban élő művész.

   

  kep3_56.jpg

  kep2_68.jpg

  kep1_73.jpg

   

  Belhamra grafikái rendkívül jól példázzák, hogy ha a kreativitás és a tehetség párosul az olyan alkotó programokkal, mint például a Photoshop, akkor az elképzelések, kreatív ötletek megvalósításának semmi nem szabhat határt.

  Ha szeretnél még hasonló képeket látni, kattints ide!