Találkozzunk a FotoKozma fesztiválon!

2023-09-12 16:10
A FotoKozma fesztiválon Olejnyik Attila kollégánk is előad a mesterséges intelligenciáról, az AI képalkotásról és az Adobe Fireflyról.

fotokozma fesztival

Érdekel a fotózás, a digitális tartalomkészítés? Szeretnél érdekfeszítő előadásokat meghallgatni a témában? Találkozzunk a FotoKozma fesztiválon, ahol többek között a Trans-Europe képviseletében Olejnyik Attila előadását is meghallgathatod.

A rendezvény szombati napján - melyre a belépés díjtalan - a fotózás témakörén belül a legkülönfélébb témákban hallhatsz gondolatébresztő előadásokat. Ilyen például a természetfotózás technikai oldala vagy az absztrakt légfelvételekkel kapcsolatos érdekességek témaköre. Ezen kívül számos sorozat is bemutatásra kerül. És persze nem maradhat ki az AI területe sem, melyről Olejnyik Attila kollégánk tart majd előadást.

fotokozma fesztival adobe firefly

Attila szombaton 15:00-kor tart előadát a FotoKozma fesztiválon az AI és az Adobe Firefly-ról. A nagyjából egy éve hihetetlenül felkapott mesterséges intelligencia nagyon hamar beszivárgott a kreatív szakmákba is, ma pedig már ezen a területen is megkerülhetetlen tényező.

Az előadásban azt hallhatjátok, hogy miként épül be a digitális képalkotásba a mesterséges intelligencia egy olyan szoftver által, mint az Adobe Firefly, az Adobe legújabb és legfelkapottabb AI szoftvere.

Találkozzunk ezen a hétvégén a FotoKozma fesztiválon és inspirálódjunk együtt!

A rendezvénnyel kapcsolatban bővebb információt itt talász.

Olvass tovább

, ,
Fontos hírek - Adobe Creative Cloud áremelés!

2023. november 1-től új változások következnek be az Adobe Creative Cloud előfizetések áraiban.


Parallels RAS - Egyszerű, hatékony és rugalmas munkavégzés

A Parallels RAS nem csak egy újabb virtualizációt segítő eszköz haenm egy híd az on-premises és a multi-cloud megoldások között.


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram