Találkozzunk a FotoKozma fesztiválon!

2023-09-12 16:10
A FotoKozma fesztiválon Olejnyik Attila kollégánk is előad a mesterséges intelligenciáról, az AI képalkotásról és az Adobe Fireflyról.

fotokozma fesztival

Érdekel a fotózás, a digitális tartalomkészítés? Szeretnél érdekfeszítő előadásokat meghallgatni a témában? Találkozzunk a FotoKozma fesztiválon, ahol többek között a Trans-Europe képviseletében Olejnyik Attila előadását is meghallgathatod.

A rendezvény szombati napján - melyre a belépés díjtalan - a fotózás témakörén belül a legkülönfélébb témákban hallhatsz gondolatébresztő előadásokat. Ilyen például a természetfotózás technikai oldala vagy az absztrakt légfelvételekkel kapcsolatos érdekességek témaköre. Ezen kívül számos sorozat is bemutatásra kerül. És persze nem maradhat ki az AI területe sem, melyről Olejnyik Attila kollégánk tart majd előadást.

fotokozma fesztival adobe firefly

Attila szombaton 15:00-kor tart előadát a FotoKozma fesztiválon az AI és az Adobe Firefly-ról. A nagyjából egy éve hihetetlenül felkapott mesterséges intelligencia nagyon hamar beszivárgott a kreatív szakmákba is, ma pedig már ezen a területen is megkerülhetetlen tényező.

Az előadásban azt hallhatjátok, hogy miként épül be a digitális képalkotásba a mesterséges intelligencia egy olyan szoftver által, mint az Adobe Firefly, az Adobe legújabb és legfelkapottabb AI szoftvere.

Találkozzunk ezen a hétvégén a FotoKozma fesztiválon és inspirálódjunk együtt!

A rendezvénnyel kapcsolatban bővebb információt itt talász.

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram