[WEBINÁR]: Adobe Premiere Pro gyorstalpaló

2023-04-17 09:43
Legutóbbi webinárunkban az Adobe Creative Cloud szoftverei közül ezúttal az Premiere Pro kreatív funkcióit vettük górcső alá.  

Legutóbbi webinárunkban az Adobe Creative Cloud szoftverei közül ezúttal az Premiere Pro kreatív funkcióit vettük górcső alá.  


premiereprowebinar_2023_slider_0.png

A Premiere Pro az Adobe méltán népszerű videószerkesztő szoftvere, amelyet mind szakemberek, mind hobbisták nagy számban használnak kiváló minőségű videótartalmak készítésére filmekhez és rövidebb vagy hosszabb social media videók elkészítéséhez.

Legújabb webinárunk nem véletlenül kapta a "gyorstalpaló" nevet, hiszen célja, hogy egy általános áttekintést adjon a Premiere Pro-ról és annak legnépszerűbb funkcióiról. A webinár három fő témaköre:

  • A Premiere család bemutatása
  • Videóvágási alapok
  • Az Adobe Premiere CC eszköztára

Ugorj fejest az Adobe Premiere Pro kreatív funkcióiba és szerkeszd videóidat profi módon!

Ha szeretnél további összefoglalókat, webinárokat, előadásokat nézni a legmenőbb kreatív szoftverekről, akkor mindenképpen csekkold YouTube csatornánkat!

Jó tanulást kíván a szoftver.hu csapata!

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll.

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram