[WEBINÁR] 10 funkció, amit jó ha megismersz az Adobe Illustrator-ról

2023-05-24 10:35
A gördülékeny alkotáshoz elengedhetetlen egy megbizható és hatékony eszköz. Ezt nyújtja az Adobe Illustrator.

A gördülékeny alkotáshoz elengedhetetlen egy megbizható és hatékony eszköz. Ezt nyújtja az Adobe Illustrator.


adobe illustrator_slider (1)_0.png

Az Adobe Illustrator a grafikai tervezés területén meghatározó szerepet betöltő szoftver. Széles körű alkalmazhatósága révén képes valóra váltani szinte minden kreatív elképzelést, legyen szó logóról, plakátról, grafikáról vagy illusztrációról. Az alkotásokat profi szinten személyre szabhatod. Valamint időt spórolhatsz a mintázat ismétlésének és a globális szerkesztési műveleteknek köszönhetően.

Mostani webinárunkon hasznos tippeket és trükköket osztottunk meg a szoftverrel való munkavégzéshez. Tíz kevéssé ismert, de annál hasznosabb Illustrator funkciót vettünk sorra, amelyek megkönnyítik a munkát

Az alábbi 10 funkcióról halhattatok hasznos tippeket:

Fogadjátok sok szeretettel Olejnyik Attila kollégánk legújabb webinárját: Adobe Illustrator - 10 funkció, amit jó ha megismersz: 

Használd ki az Adobe Illustrator által nyújtott lehetőségeket!

Ha szeretnél további összefoglalókat, webinárokat, előadásokat nézni a legmenőbb kreatív szoftverekről, akkor mindenképpen csekkold YouTube csatornánkat!

Jó tanulást kíván a szoftver.hu csapata!

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram