Vektoros újraszínezés az Adobe Firefly-ban

2023-05-03 00:09
A múlt hónapban az Adobe bemutatta az Adobe Firefly-t

A múlt hónapban az Adobe bemutatta az Adobe Firefly-t


Az Adobe hisz abban, hogy az etikusan kifejlesztett és alkalmazott generatív AI segíthet növelni a kreatív önbizalmat minden különböző képzettségű és tapasztalati szinten lévő emberben, kreatív másodpilótaként szolgálva a képzelet és az “üres lap” effektus közötti akadályok elhárításában. A fejlett gépi tanulási modellekre épülő generatív mesterséges intelligencia, amely lehetővé teszi a számítógép számára, hogy csupán egy leírás alapján generáljon tartalmat, exponenciálisan fejleszti a mesterséges intelligencia lehetőségeit és ígéreteit azáltal, hogy alapvetően átalakítja az alkotó és a számítógép közötti beszélgetést valami természetesebbé, intuitívabbá és erőteljesebbé.

Az innováció egy utazás, és amikor az Adobe elindította a Firefly-t, megjegyezték, hogy ez még bizony csak a kezdet. Ennek egy újabb lépcsőfoka a generatív, mesterséges intelligencia által vezérelt vektor-újraszínező eszköztár, amely már elérhető a Firefly béta verziójában.

Amikor a grafikusok és művészek vektoros művészetet - egyedi, gyönyörű, tiszta vonalakkal és formákkal rendelkező, később bármilyen méretre méretezhető tartalmat - szeretnének létrehozni, az Adobe Illustratorhoz, a világ vezető vektoralapú rajzeszközéhez fordulnak. Ma a több mint 35 éves fejlesztési tapasztalatra és a felhasználói visszajelzésekre építve bővíti az Adobe az Illustrator képességeit a generatív mesterséges intelligenciával.

Mire képes a Firefly béta verziójában a vektoros újraszínezés?

  • Részletes szöveges leírásokkal készíthetünk szín- és és színpaletta-variációkat másodpercek alatt
  • Egy legördülő menü segítségével különböző, a kreatív igényeknek megfelelő vektorstílusokat generálhatunk.
  • Kreatív segítséget és inspirációt nyerhetünk a színvariációk gyors generálásával, amelyek egy pillanat alatt életre keltik elképzeléseit.
  • A kreativitás erejének felszabadítása vektorokkal
  • A pixel art vonalalapú alternatívájaként a vektorgrafika számos célra használható - különböző felbontásokhoz igazodó webhelytervek; a nyomtatott oldalaknál nagyobb méretű elrendezésekhez, például óriásplakátokhoz és járműburkolatokhoz alkalmas grafikák; valamint mozgóképek az egyszerű SVG eszközanimációs képességekkel.

A Firefly új vektoros eszközei kibővítik a kreatív lehetőségeket és felgyorsítják az időigényes feladatokat. Gyorsan létrehozhat különböző formátumú színvisszaadásokat, vektoros variációkat hozhat létre a felhasználói felületek sötét és világos üzemmódjaihoz, és még sok minden mást.

Ezeket az eszközöket arra is használhatja, hogy az ügyfelek vagy vásárlók visszajelzései alapján gyorsan átszínezze a műalkotásokat, betartsa a márkakövetelményeket, közösségi média grafikákat készítsen, vállalati logókat fejlesszen, plakátterveket generáljon, és kompozitáljon az Adobe Photoshopban. Ezek a feladatok mostantól csak perceket vagy másodperceket vesznek igénybe, drasztikusan időt és költségeket takarítva meg.

Csatlakozz a bétához

A vektortámogatás csak a legújabb a sok kreatív képesség közül, amellyel a Firefly béta verzióját fejleszti az Adobe. A generatív AI vektoros funkciókat az Adobe Illustratorba fogják integrálni, és az ügyfelek számára onnan teszik elérhetővé a munkafolyamataik számára.

Az Adobe várja a visszajelzéseket, hogy mit szeretnénk látni a Fireflyban illetve hogy a jelenlegi alkalmazások milyen generatív AI funkciókkal bővüljenek. Ha még nem használtad a Firefly-t, regisztrálj a bétatesztre, és csatlakozz a beszélgetéshez a Discordon.

(Adobe)

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.


Wacom termékbemutató nyílt nap - Újdonságok és inspirációk

Múlt héten tartottuk a kivételes Wacom termékbemutató nyílt napunkat. Nézd meg milyen volt!


Adobe Acrobat - A felsőoktatás nélkülözhetetlen eszköze

Fedezd fel, hogyan segíti az Adobe Acrobat megjegyzések funkciója a hallgatókat a hatékony tanulásban és együttműködésben a felsőoktatásban, valamint hogyan alkalmazható lépésről lépésre a digitális dokumentumkezelésben.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram