[MEGHÍVÓ] Adobe Illustrator - 10 funkció, amit jó ha megismersz!

2023-05-18 13:33
Az Adobe Illustrator egy megbízható és népszerű szoftver, amelyet számos területen használnak a grafikai tervezőktől a marketing szakemberekig.

Az Adobe Illustrator egy megbízható és népszerű szoftver, amelyet számos területen használnak a grafikai tervezőktől a marketing szakemberekig.


slider (1)_6.png

A program folyamatosan frissül és fejlesztés alatt áll, így számos olyan funkció áll rendelkezésre, amelyek segítik a felhasználókat a hatékony és professzionális munkavégzésben.   Az Adobe Illustrator az iparág vezető grafikai tervezőeszköze, amely szinte bármilyen kreatív elképzelést

Az Adobe Illustrator az iparág vezető grafikai tervezőeszköze, amely szinte bármilyen kreatív elképzelést képes megvalósítani legyen az logó, plakát, grafika vagy illusztráció. Az alkotásokat professzionális szinten szabhatod testre, és időt takaríthatsz meg az olyan funkciók segítségével, mint a mintázat ismétlés vagy a globális szerkesztési műveletek. Az Illustratorban készült grafikákat bármilyen méretű digitális vagy nyomtatott formátumban felhasználhatod, és biztos lehetsz benne, hogy pontosan úgy fognak kinézni, ahogy elképzelted őket.

Azonban, ha csak az alapokat ismered, akkor valószínűleg nem tudod teljes mértékben kihasználni az összes lehetőséget, amit a program kínál.

Legújabb webinárunkban az Adobe Illustrator -10 funkció, amit jó ha megismersz! tíz olyan funkciót mutatunk be, amelyekre talán nem is ismersz, de rendkívül hasznosak a mindennapi munkában. Ezek az újdonságok és rég elfeledett parancsok nemcsak a munkát teszik egyszerűbbé, de a tervezési folyamatot is felgyorsítják.

Ezen felül az új funkciók Creative Cloud tagsággal lehetővé teszik:

  • Az alkalmazáson belüli beépített oktatóanyagok, eszközútmutatók és kreatív inspirációk segítséget nyújtsanak.
  • Az Illustratorban könnyedén rendezheted és csoportosíthatod a jegyzeteket és megjegyzéseket, ami meggyorsítja, leegyszerűsíti és optimalizálja azok ellenőrzését.
  • A szövegek és objektumok összekapcsolásával az egybefűzési eszközzel lehetőséged van a tervezési elemeket egymásba fonni, átfedéseket létrehozni és összekapcsolni.
  • Az új 3D funkciók segítségével a 2D grafikákból valósághű effektekkel, világítással és textúrákkal könnyedén új dimenzióba varázsolhatjuk munkáinkat.

Fogadjátok sok szeretettel Olejnyik Attila kollégánk legújabb Adobe Illustrator -10 funkció, amit jó ha megismersz! című webinárját!

A webinár időpontja: 2023. május 25. 11:00 óra.

Sok szeretettel várunk Téged!

A webinár ingyenes de regisztrációhoz kötött. Regisztráció az űrlapon lehetséges:

Olvass tovább

,
Wacom - A tökéletes ballagási ajándék

Lepd meg szeretteidet az idézetek és lufik mellett legnépszerűbb Wacom tábláink egyikével!

LATTE3D: villámgyors text-to-3D model generálás

Az Nvidia technológiája szinte azonnal 3D modelleket generál a szövegpromptok alapján. De mire és hogyan lesz használható ez az eszköz?

,
Mire lesz képes az új ChatGPT?

Az új ChatGPT hang-, kép- és szövegalapú interakciókra is képes. Ezen felül a vállalat ezeket a funkciókat ingyenesen elérhetővé teszi.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram