Így használd a Space Git Flow-t a TeamCityvel!

2023-05-05 10:45
A JetBrains Space Git Flow és a TeamCity erőteljes kombinációja teljes körű megoldást kínál, hogy javítsd a kód minőségét.  

A JetBrains Space Git Flow és a TeamCity erőteljes kombinációja teljes körű megoldást kínál, hogy javítsd a kód minőségét.  


spacegitflow_lea.png

A Space Git tárhelyet, kódellenőrzést és minőségi kapukat biztosít, míg a TeamCity egy felhasználóbarát CI (continuous integration) és CD (continuous delivery) kiszolgáló, profi fejlesztők és mérnökök számára, ami lehetőséget ad verziókövetésre, forráskód vizsgálatra, valamint gyorsítja és leegyszerűsíti a szoftvertesztelés folyamatát. Használata nagyon egyszerű, ráadásul kisebb csoportok számára teljesen ingyenes. 

Az eszközök közötti natív integráció időt és energiát takarít meg, mivel biztosítja a teljes és jól integrált folyamatot egy egységes felhasználói felülettel.

Mi a Space Git Flow, és miért használjuk?

A Space Git Flow egy ágazási stratégia, amely hasonló a GitHub Flow-hoz, de nagyobb hangsúlyt fektet a biztonságra a fő ágba történő változtatások bevezetésekor, és képes nagy projektekhez és csapatokhoz skálázódni. 

A fejlesztőcsapatok számára, akik folyamatos kiadási ciklust folytatnak, jelentős erőfeszítést igényelhet a csapattagok összehangolása, a folyamatok beállítása és a különböző eszközök integrálása. Mindezek csökkentésére bemutatjuk a JetBrains Space Git flow-t. Ennek segítségével a fejlesztésre összpontosíthatunk, miközben biztosíthatjuk, hogy a fő ág stabil maradjon a változások bevezetése közben. Használatba vétele rendkívül egyszerű, és nem igényli a teljes elköteleződést, mivel tükrözhetjük a meglévő Git tárolónkat.

Hogy jobban megismerd a Space Git Flow TeamCity-vel közös használatát, nézd meg ezt a 3 perces videót!

További hasznos információkért kattints ide!

(JetBrains Blog)

Olvass tovább


Weboldalról információ gyűjtése a ChatGPT-vel – AI sorozat 8.rész

AI sorozat 8. rész: Hogyan készítsünk listákat az AI segítségével percek alatt? Tudd meg a cikkből hogyan spórolhatsz rengeteg időt így.


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram