Bemutatkozik az Adobe Video Partner Program

2023-04-18 09:15
Ez az újdonság hatalmas segítség lehet a videók készítésben mivel az Adobe és a Frame.io partnerkapcsolatokat ötvözi egyetlen programban.

Ez az újdonság hatalmas segítség lehet a videók készítésben mivel az Adobe és a Frame.io partnerkapcsolatokat ötvözi egyetlen programban.


Az igényes videókészítési technikák folyamatosan fejlődnek és csapatról csapatra nagyon különbözőek lehetnek. Ennek tudatában az Adobe bevezeti az Adobe Video Partner Programot, amely az Adobe és a Frame.io partnerkapcsolatokat ötvözi egyetlen programban. 

Az Adobe videóalkalmazásokat átfogó tulajdonsága révén ez a program ösztönzi az együttműködést a tartalomkészítési szakaszok összes részében - a fejlesztéstől a gyártáson, az utómunkán át egészen a terjesztésig. Emellett biztosítja, hogy az Adobe ügyfelei hozzáférjenek az integrált megoldásokhoz, amelyek növelik a termelékenységüket és kreativitásukat, és testre szabhatók a specifikus igények kielégítéséhez. Már most több mint 400 globális partnerhálózatot tartalmaz, és folyamatos a csatlakozás.

De nézzünk néhány példát, milyen előnyökkel jár az ügyfelek és partnerek számára!

A program segítségével az Adobe videóalkalmazásokkal együttműködve a világ bármely pontján a videós szakemberek és gyártói csapatok képesek létrehozni és szállítani bármilyen típusú videót - a nagyjátékfilmektől a reklámokon és a közösségi tartalmakon át.

Ez egy teljes körű végponttól-végpontig videószett: rögzítsük a felvételeket a helyszínen és gyorsítsuk fel a folyamatot a Frame.io Camera to Cloud munkafolyamattal, szerkesszük az Adobe Premiere Pro-val, dolgozzunk együtt távolról a Cloud Projects vagy Productions segítségével, adjunk hozzá animációkat és vizuális effekteket az Adobe After Effects és az Adobe Character Animator segítségével, készítsünk hihetetlen hangzásvilágot az Adobe Audition-nal, és végezzünk ellenőrzést vagy adjunk jóváhagyást a Frame.io-val együttműködve, bárhol is legyenek alkotótársaink a világban.

Ha érdekelnek további részletek is a programról, kattints ide!

(Adobe Blog)

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram