Az Adobe Acrobat használatának 4 legnagyobb előnye az oktatásban

2023-05-09 15:47
Az Adobe szoftverei számos oktatási intézményben már szerves részét képzik a tanárok és a diákok életének.  

Az Adobe szoftverei számos oktatási intézményben már szerves részét képzik a tanárok és a diákok életének.  


adobe_education.jpg

Ma már az oktatási intézmények is számos szoftvert használnak a tanításhoz. Az Adobe Acrobat kiválóan alkalmas arra, hogy mind a diákok, mind pedig a tanárok számára élvezetesebb, hasznosabb és hatékonyabb legyen az iskolában töltött idő. Szerezd be Adobe Acrobat Pro szoftveredet most 40% kedvezménnyel május 15-ig!

Az alábbiakban röviden bemutatjuk, hogy miként segíti az Adobe a tanulás és tanítás folyamatát.

1. Tantervek készítése és megosztása

Az Adobe Acrobat lehetővé teszi, hogy a tanárok az általuk készített órarendeket, tanterveket rendszerezzék és megosszák a diákokkal. Az Acrobat segítségével a tanárok olyan PDF-eket hozhatnak létre, amelyek multimédiás elemeket, például hangot, videót és képeket tartalmaznak. Ezen PDF-ek segítségével a diák pár másodperc alatt képbe kerülhetnek például egy órarendváltozással kapcsolatban.

2. Dokumentumok szerkesztése

Az Adobe Acrobat segítségével olyan dokumentumok, mint a Word- vagy Excel-fájlok PDF-fájlokká alakíthatók. Ez a funkció különösen hasznos azoknak a tanároknak, akik szabványosított dokumentumokat szeretnének létrehozni, amelyeket könnyen megoszthatnak a diákokkal. Miután egy dokumentumot PDF-be konvertáltunk, ezek szerkeszthetők és megjegyzésekkel kiegészíthetők az Acrobat eszközeinek köszönhetően.

3. Csapatmunka

Az Acrobat együttműködési funkciói megkönnyítik a tanárok számára a közös munkát a tantervek, projektek és értékelések kidolgozásával kapcsolatban. Így nem kell a tanáriban körbe-körbe rohangálni, hogy véglegesíteni lehessen egy órarendet. Ehelyett a folyamat pár perc alatt online megoldható, mivel a tanárok PDF-eket oszthatnak meg kollégáikkal, és ugyanazt a dokumentumot egyszerre többen is szerkeszthetik.

4. A tananyagok megosztása

Az Acrobat digitális megosztási képességei megkönnyítik a tanárok számára a tananyagok, órarendek és a feladatok továbbítását, megosztását. Az Acrobat segítségével a tanárok által készített PDF-ek könnyedén megoszthatók mind kollégáikkal, mind pedig diákjaikkal. A dokumentumokban végzett változtatások pedig könnyen megtekinthetők, így például egy online dolgozat könnyedén megíratható.

Ha még többet szeretnél megtudni az Adobe Acrobatról, kattints ide a részletes termékleírásért. Szerezd be Adobe Acrobat Pro szoftveredet még korlátozott ideig, május 15-ig most 40% kedvezménnyel!

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

,
Ezért válaszd az Adobe CC csomagot egy-egy single app helyett

Az Adobe CC csomag kreatív programjait egyesével, single app formában is megvásárolhatod, ám jobban megéri a teljes csomagot választaniod. Összeszedtünk 5 érvet, hogy miért:


Parallels Success Strory: Vyon Technology

Parallels success story: a Vyron Technology példája jól mutatja, hogyan integrálható hatékonyan a Parallels RAS egy vállalat működésébe.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram