Megérkezett az Adobe Modeler legújabb fejlesztése!

2023-01-02 11:00
Az Adobe Substance 3D Modeler egy innovatív modellező alkalmazás, amelynek célja, hogy újradefiniálja a 3D-s alkotás lehetőségeit, és csökkentse a VR és az asztali élmény közötti 3D modellezés lehetőségeinek különbségét.   Az Adobe régóta úttörő a grafikai iparban, és termékei számos területen piacvezetőnek mondhatók. A cég mára már nem csak a 2D-re összpontosít, és egy […]

Az Adobe Substance 3D Modeler egy innovatív modellező alkalmazás, amelynek célja, hogy újradefiniálja a 3D-s alkotás lehetőségeit, és csökkentse a VR és az asztali élmény közötti 3D modellezés lehetőségeinek különbségét.


modeler_lead.jpg

 

Az Adobe régóta úttörő a grafikai iparban, és termékei számos területen piacvezetőnek mondhatók. A cég mára már nem csak a 2D-re összpontosít, és egy ideje befektet a 3D technológiába is, többek között az Allegorithmic 2019-es felvásárlásával, aminek eredményeként létrejött a Substance 3D termékcsalád. Az Adobe Substance 3D hatékony és könnyen használható alkalmazások gyűjteménye 3D tartalom létrehozására és megjelenítésére.

Az új Modeler alkalmazást, mint minden Substance 3D eszközt, kreatívok tervezték a kreatívok számára, hogy csökkentsék a kreativitás akadályait és egyszerűbbé, felhasználóbarátabbá tegyék a 3D-s tartalomkészítést. A Modeler az egyik első olyan alkalmazás, amelyet kifejezetten a VR médiumára hoztak létre, mely jelentősen megkönnyíti a felhasználók számára a tartalom VR-ra való átültetését.

Az Adobe Substance 3D Modeler Meta Quest verziója lehetővé teszi a Quest tulajdonosok számára, hogy professzionális kaliberű 3D objektumokat hozzanak létre, és ezt teljes egészében VR környezetben tegyék meg kézi vezérlők segítségével, vagy váltsanak oda-vissza a Quest és az asztali számítógépük között. Többek között alapvető alakzatokat alakíthatnak át összetett tárgyakká.

Ha még többet szeretnél tudni a lehetőségekről, csatlakozz a több mint 100 000 felhasználóhoz a Substance 3D Community Assets oldalon. További információkért kattints ide!

 

(Streampowered.com)

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram