Boldog 40. születésnapot Adobe!

2023-01-17 09:45
A különleges mérföldkő alkalmából összegyűjtöttünk néhány fontos innovációt a cég történetéből!   Az Adobe 2022 végén ünnepelte 40. születésnapját. Mi a szoftver.hu-nál pedig csak újabb 40 ilyen évet kívánhatunk az Adobenak. Az elmúlt négy évtizedben az Adobe innovációi emberek milliárdjait érintették szerte a világon, és lehetővé tették számukra, hogy inspirációt kapjanak, alkossanak és megosszák történeteiket a világgal.  […]

A különleges mérföldkő alkalmából összegyűjtöttünk néhány fontos innovációt a cég történetéből!


adobe40_lead.jpg

 

Az Adobe 2022 végén ünnepelte 40. születésnapját. Mi a szoftver.hu-nál pedig csak újabb 40 ilyen évet kívánhatunk az Adobenak.

Az elmúlt négy évtizedben az Adobe innovációi emberek milliárdjait érintették szerte a világon, és lehetővé tették számukra, hogy inspirációt kapjanak, alkossanak és megosszák történeteiket a világgal. 

A cég talán arra a legbüszkébb, hogy technológiái milyen hatással vannak a társadalom minden területére. Az asztali kiadványszerkesztéstől, a képalkotás és tervezés forradalmasításán és az úttörő elektronikus dokumentumokon át az animáció, a játék, a videó és a 3D továbbfejlesztéséig. Szintén kiemelkedő a digitális marketingre és kereskedelemre gyakorolt hatás, most pedig már az Adobe Express segítségével a kisvállalkozásoktól az egyéni vállalkozókon át a diákokig mindenki egyszerűen és gyorsan megtervezhet bármit. Ráadásul továbbra is mindenkinek lehetősége van arra, hogy az Adobe bármelyik kreatív digitális eszközéhez hozzáférjen, legyen akárhol.

Mindezek olyan partnerségeken keresztül is megvalósultak, mint a Florida A&M University, akik Adobe szoftver használatával átalakították tantervüket, hogy kreatív és digitális írástudást vezessenek be a különböző tudományágakban. A National Center for Missing Exploited Children (NCMEC) nevű szervezettel végzett együttműködésen keresztül a képek és videók kriminalisztikai elemzésében segítettek az Adobe eszközei. A Save the Children UK szervezettel végzett elkötelezett erőfeszítéseik révén pedig a digitális tartalom-készítési, marketing- és adományozói folyamatok javultak.

További információkért kattints ide!

 

(Adobe)

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram