Egy Photoshop művész különleges világa

2023-05-15 12:30
Samir Belhamra tájképeit első pillanatra akár gyönyörű fotóknak is gondolhatnánk, ám ő saját képzelőerejét használja arra, hogy különleges tájakra repítsen minket.  

Samir Belhamra tájképeit első pillanatra akár gyönyörű fotóknak is gondolhatnánk, ám ő saját képzelőerejét használja arra, hogy különleges tájakra repítsen minket.  


leadkep_86.jpg

Samir Belhamrat gyermekkora óta lenyűgözte a művészet és a kreativitás. Egy szerény anyagi helyzetű családban nőtt fel, így sokáig csak álmodozott arról, hogy eljut a világ gyönyörű tájaira.

“Már gyerekkoromban elkezdtem rajzolni, graffitiket készíteni arról, milyen is lehet a világ. Az internet, a fotózás és olyan eszközök, mint a Photoshop, végtelen lehetőséget kínáltak az önmegvalósításra. Lehetővé tették számomra, hogy megvalósítsam az ötleteimet és elindítsam a számítógépes grafikai vállalkozásomat. Az én stílusom atipikus, a valóság és a képzelet között helyezkedik el, és remélem, hogy alkotásaimmal arra serkentem az embereket, hogy merjenek álmodozni, utazni és nézőpontot váltani”. - nyilatkozta a Dél-Franciaországban élő művész.

kep3_56.jpg

kep2_68.jpg

kep1_73.jpg

Belhamra grafikái rendkívül jól példázzák, hogy ha a kreativitás és a tehetség párosul az olyan alkotó programokkal, mint például a Photoshop, akkor az elképzelések, kreatív ötletek megvalósításának semmi nem szabhat határt.

Ha szeretnél még hasonló képeket látni, kattints ide!

(Boredpanda)

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram