Egy Photoshop művész különleges világa

2023-05-15 12:30
Samir Belhamra tájképeit első pillanatra akár gyönyörű fotóknak is gondolhatnánk, ám ő saját képzelőerejét használja arra, hogy különleges tájakra repítsen minket.  

Samir Belhamra tájképeit első pillanatra akár gyönyörű fotóknak is gondolhatnánk, ám ő saját képzelőerejét használja arra, hogy különleges tájakra repítsen minket.  


leadkep_86.jpg

Samir Belhamrat gyermekkora óta lenyűgözte a művészet és a kreativitás. Egy szerény anyagi helyzetű családban nőtt fel, így sokáig csak álmodozott arról, hogy eljut a világ gyönyörű tájaira.

“Már gyerekkoromban elkezdtem rajzolni, graffitiket készíteni arról, milyen is lehet a világ. Az internet, a fotózás és olyan eszközök, mint a Photoshop, végtelen lehetőséget kínáltak az önmegvalósításra. Lehetővé tették számomra, hogy megvalósítsam az ötleteimet és elindítsam a számítógépes grafikai vállalkozásomat. Az én stílusom atipikus, a valóság és a képzelet között helyezkedik el, és remélem, hogy alkotásaimmal arra serkentem az embereket, hogy merjenek álmodozni, utazni és nézőpontot váltani”. - nyilatkozta a Dél-Franciaországban élő művész.

kep3_56.jpg

kep2_68.jpg

kep1_73.jpg

Belhamra grafikái rendkívül jól példázzák, hogy ha a kreativitás és a tehetség párosul az olyan alkotó programokkal, mint például a Photoshop, akkor az elképzelések, kreatív ötletek megvalósításának semmi nem szabhat határt.

Ha szeretnél még hasonló képeket látni, kattints ide!

(Boredpanda)

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram