Audio terén erősít az Adobe Premiere Pro

2024-02-13 09:30
A Premiere Pro audio eszközeit erősítette a közelmúltban. Az új AI alapú audio eszközök jelentősen megkönnyítik majd a videószerkesztők életét.

Az Adobe bemutatta az új Premiere Pro audio eszközöket. Az új funkciókkal felszerelt verzió minden eddiginél könnyebbé teszi a szerkesztést a kreatív szakemberek számára.

premiere pro audio

Ha még nem töltötted le a Premiere Pro-t, az Adobe legújabb ígéretes frissítése talán segít a döntésben. A frissítés minden tekintetben innovatív, mivel az AI-t hívja segítségül a munkafolyamatok megkönnyítése érdekében. A munkafolyamat egyszerűsítésére képessé teszi a szerkesztőket arra, hogy kiváló minőségű hanggal rendelkező videókat készítsenek, és kevesebb kattintással jussanak el a végső produktumhoz.

premiere pro audio

Milyen új eszközök gyorsítják fel az audio munkafolyamatokat?

A Premiere Pro új hangmunkafolyamatai mindent megadnak az ügyfeleknek, amire szükségük van a hangzás pontos vezérléséhez és a minőség javításához, így a vágók jelentős időt takaríthatnak meg, hogy arra koncentrálhassanak, amihez a legjobban értenek: a történetmesélésre

A legújabb funkciók közé tartoznak:

  • Interaktív fade markerek - Minden eddiginél gyorsabban hozhatunk létre egyéni hangátmeneteket, egyszerűen az újonnan fejlesztett, egyértelmű fade handlereket mozgatva.
  • Új Essential Sound címkézett hangkategóriák: az AI automatikusan párbeszédként, zeneként, hangeffektekként vagy ambience-ként címkézi a hangklipeket, ikonnal is jelölve ezeket, ezáltal a szerkesztők egy kattintással azonnal hozzáférhetnek az adott hangtípusnak megfelelő speciális eszközökhöz.
  • Effekt jelzés - Az új vizuális jelzők segítségével könnyen láthatóvá válik, hogy mely klipek tartalmaznak effekteket, továbbá gyorsan újak is hozzáadhatók, valamint automatikusan megnyithatók az effektparaméterek közvetlenül a szekvenciából.
  • Újratervezett hullámforma megjelenítés a timeline-on - A hullámformák intelligensen átméreteződnek, ahogy a klipek sávmagassága változik, miközben az új színsémával párosítva a hullámformák esztétikusabbá és könnyebben olvashatóvá váltak szerkesztés közben.


Az Adobe ezen felül bejelentette még az Enhance Speech-et, egy mesterséges intelligencia eszköz megjelenését is, amely automatikusan tisztítja a hangfájlokat, és amely mostanában jelenik majd meg általánosan. Mivel a 2024-es Sundance Filmfesztiválon a Premiere Pro bizonyult a legnépszerűbb videoszerkesztő szoftvernek, az Adobe hangszerkesztési frissítései is szerepet játszanak abban, hogy a filmkészítés jövője egyre jobbá váljon.

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram